Комарі та мухи не проникнуть у ваш будинок: обробіть вікна цим розчином

Читать на русском
Автор
15820
Комахи не переносять деякі запахи
Комахи не переносять деякі запахи. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Просте вирішення поширеної весняної проблеми

З приходом весни прокидаються та активізуються комахи. Як тільки на вулиці стає більш-менш тепло, виникає проблема мух, комарів, мурах, що проникають у квартири. Встановлення москітної сітки допомагає зменшити проблему, але не усуває її повністю. Досвід показує, що деякі шкідники проникають у приміщення навіть попри такий захист.

Один з найефективніших способів позбутися надокучливих комарів, мух, мурах та молі – використовувати домашні засоби від цих шкідників. Приготувати їх можна за кілька хвилин і після обприскування віконних рам комахи почнуть обходити вашу квартиру стороною.

Як позбутися комах у будинку

Візьміть із шафи каструлю середнього розміру та налийте в неї 250 мл води. Додайте туди жменю гвоздики. Комахи ненавидять запах цієї прянощі.

Варіть суміш на середньому вогні, поки рідина не стане світло-коричневою. Коли це станеться, вимкніть плиту і залиште каструлю накритою, щоб вона охолола.

Потім у відвар гвоздики потрібно влити 200 мл оцту. Це додасть суміші дезинфікуючих властивостей. При цьому її великою перевагою є аромат, який абсолютно ненависний настирливим комахам.

Ви також можете додати 200 мл спирту, щоб продовжити термін дії засобу від шкідників. Змішавши інгредієнти, перелийте їх у розпилювач та використовуйте скрізь, де в будинку збираються комахи. Обов’язково обробіть цим засобом рами та підвіконня.

Раніше "Телеграф" розповідав, як позбутися мишей без використання отрути. Для приготування засобу від гризунів знадобиться оцет та олія перцевої м’яти.