Ви думали, що знаєте все, але ні: як приготувати сирники, щоб вони стали ще смачнішими

Читать на русском
Автор
Швидко, просто і дуже смачно
Швидко, просто і дуже смачно. Фото 1000.menu

Ніжні, пишні сирнички в ароматному сметанно-вершковому соусі

Напевно, кожен хоч раз у житті робив сирники. У когось вони виходять ідеально, в інших сирники розповзаються; хтось любить класичний варіант страви, інші пробують експериментувати, додаючи всередину шматочки шоколаду або карамель.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом сирників, які стають у сто разів смачнішими завдяки маленькій хитрощі. Все, що потрібно зробити — залити їх сметанним соусом після смаження та запекти в духовці, інформують на порталі "cookpad".

Як приготувати сирники під сметанним соусом

Інгредієнти:

  • сир — 400 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • борошно — 2 ст. л.;
  • цукор — 4-5 ч. л.;
  • розпушувач — 0,5 ч. л.;
  • сметана — 200 г;
  • молоко — 100 мл;
  • ванільний цукор — 1 пак.;
  • білий шоколад — 40 г;

Спосіб приготування:

  1. Для сирників змішати сир, 1 яйце, борошно, розпушувач та 2 ч. л. цукру.
  2. Розігріти сковорідку, додати трохи олії, сформувати сирники та обсмажити їх до золотистої скоринки.
  3. Для крему збити яйце, перемішати зі сметаною і молоком до однорідної маси, додати ванільний цукор і 2-3 чайні ложки звичайного.
  4. Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти сирники, залити кремом.
  5. Відправити сирники у розігріту до 200 градусів духовку. Через 5 хвилин зменшити температуру до 160 градусів і запікати ще 10-15 хвилин.
  6. Під час подачі прикрасити білим шоколадом.

А якщо ви любите сир, рекомендуємо приготувати пишну сирну ватрушку за рецептом "Телеграфа". Випічка здивує вас ароматом і приголомшливим смаком, що повертає дитинство.