Ви думали, що знаєте все, але ні: як приготувати сирники, щоб вони стали ще смачнішими
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ніжні, пишні сирнички в ароматному сметанно-вершковому соусі
Напевно, кожен хоч раз у житті робив сирники. У когось вони виходять ідеально, в інших сирники розповзаються; хтось любить класичний варіант страви, інші пробують експериментувати, додаючи всередину шматочки шоколаду або карамель.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом сирників, які стають у сто разів смачнішими завдяки маленькій хитрощі. Все, що потрібно зробити — залити їх сметанним соусом після смаження та запекти в духовці, інформують на порталі "cookpad".
Як приготувати сирники під сметанним соусом
Інгредієнти:
- сир — 400 г;
- яйця — 2 шт.;
- борошно — 2 ст. л.;
- цукор — 4-5 ч. л.;
- розпушувач — 0,5 ч. л.;
- сметана — 200 г;
- молоко — 100 мл;
- ванільний цукор — 1 пак.;
- білий шоколад — 40 г;
Спосіб приготування:
- Для сирників змішати сир, 1 яйце, борошно, розпушувач та 2 ч. л. цукру.
- Розігріти сковорідку, додати трохи олії, сформувати сирники та обсмажити їх до золотистої скоринки.
- Для крему збити яйце, перемішати зі сметаною і молоком до однорідної маси, додати ванільний цукор і 2-3 чайні ложки звичайного.
- Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти сирники, залити кремом.
- Відправити сирники у розігріту до 200 градусів духовку. Через 5 хвилин зменшити температуру до 160 градусів і запікати ще 10-15 хвилин.
- Під час подачі прикрасити білим шоколадом.
А якщо ви любите сир, рекомендуємо приготувати пишну сирну ватрушку за рецептом "Телеграфа". Випічка здивує вас ароматом і приголомшливим смаком, що повертає дитинство.