Стане окрасою столу та потішить близьких: найпростіший рецепт м'ясного рулету

Читать на русском
Автор
Смачний, ситний, апетитний
Смачний, ситний, апетитний. Фото 1000.menu

Підходить для буднів та свят

Без різноманітних закусок, як, наприклад, фаршировані яйця, важко уявити святковий стіл або посиденьки з друзями. При цьому, життя господині суттєво спрощується, коли страви легко готувати та вони мають ефектний вигляд на столі.

Одним із таких рецептів ми сьогодні хочемо поділитися. Йдеться про м'ясний рулет, продукти для приготування якого знайдуться у кожному холодильнику, інформують "Тлусті рецепти".

Як приготувати м'ясний рулет

Інгредієнти:

  • м’ясо – 800 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • вершки – 100 мл;
  • сир – 50-70 г;
  • шпинат – 100 г;
  • сушений часник – 1 ч. л.;
  • сіль та перець – за смаком;

Спосіб приготування:

  1. М'ясо подрібнити за допомогою м'ясорубки.
  2. Посолити, поперчити, додати сухий часник.
  3. Фарш відбити у мисці.
  4. В окрему посудину вбити яйця, збити.
  5. Додати вершки, тертий сир і нарізаний шпинат, посолити, перемішати.
  6. Посмажити два тоненькі млинці із яєчної суміші.
  7. Розрізати рукав для запікання, розкласти на робочу поверхню, змастити олією.
  8. Викласти фарш та розрівняти лопаткою.
  9. На фарш викласти омлет.
  10. Піднімаючи край рукава, закрутити в рулет., запакувати, закріпити краї.
  11. Бажано обернути рулет у кілька шарів, щоб вода не проникла всередину.
  12. Викласти заготовку у каструлю, що підходить за розміром, і залити гарячою водою.
  13. Накрити кришкою та варити на слабкому вогні близько 1 години або трохи довше.
  14. Не виймаючи з води, повністю остудити рулет і прибрати в холодильник на ніч, щоб він стабілізувався.
  15. Зняти плівку та нарізати на скибочки.

А якщо ви любите смачні закуски, рекомендуємо приготувати фаршировані печериці нашвидкуруч. Готується така страва на раз-два, і миттю зникає з тарілок.