Діти перестануть ходити до шкільної їдальні: вони братимуть із собою цю закуску
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ідеальна закуска для будь-якої ситуації
Лаваш – відмінний інгредієнт для багатьох страв. З нього виходять швидкі сніданки, ситні перекушування та смачні пироги.
Сьогодні ми з 1000.menu приготуємо лаваш на сковороді із сиром. Це чудовий варіант для ситного перекушування дітям до школи або вам на роботу, виручить він і у разі несподіваних гостей.
Як приготувати лаваш на сковороді з сиром
Інгредієнти на 4 порції:
- лаваш тонкий — 300 г;
- курячі яйця — 2 шт.;
- твердий сир — 200 г;
- зелена цибуля — 100 г;
- зелень (кріп, петрушка, базилік, кінза) — 50 г;
- сіль, перець чорний мелений — за смаком;
- майонез — 100 г;
- сметана — 1 ст. л.;
- рослинна олія — 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо круто, даємо їм охолонути, чистимо від шкаралупи і натираємо на тертці або дрібно нарізаємо.
- Твердий сир натираємо на твердій тертці.
- Зелену цибулю та зелень миємо, сушимо за допомогою паперових рушників і дрібно нарізаємо.
- У глибоку миску викладаємо складіть подрібнені яйця, сир та цибулю. Додаємо до них майонез та сметану, солимо та перчимо до свого смаку. Все ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.
- Лаваш розрізаємо на однакові квадрати чи прямокутники невеликого розміру. У центр кожного шматочка викладаємо трохи начинки та згортаємо лаваш конвертиком.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо конвертики та обсмажуємо їх по п’ять хвилин з обох боків. Сир має розплавитися, а лаваш трохи зарум’янитися.
А на десерт можна приготувати приголомшливий лаваш із яблуками. Вам точно сподобається!