Діти перестануть ходити до шкільної їдальні: вони братимуть із собою цю закуску

Читать на русском
Автор
Незрівнянний смак та мінімальні витрати
Незрівнянний смак та мінімальні витрати. Фото 1000.menu

Ідеальна закуска для будь-якої ситуації

Лаваш – відмінний інгредієнт для багатьох страв. З нього виходять швидкі сніданки, ситні перекушування та смачні пироги.

Сьогодні ми з 1000.menu приготуємо лаваш на сковороді із сиром. Це чудовий варіант для ситного перекушування дітям до школи або вам на роботу, виручить він і у разі несподіваних гостей.

Як приготувати лаваш на сковороді з сиром

Інгредієнти на 4 порції:

  • лаваш тонкий — 300 г;
  • курячі яйця — 2 шт.;
  • твердий сир — 200 г;
  • зелена цибуля — 100 г;
  • зелень (кріп, петрушка, базилік, кінза) — 50 г;
  • сіль, перець чорний мелений — за смаком;
  • майонез — 100 г;
  • сметана — 1 ст. л.;
  • рослинна олія — 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто, даємо їм охолонути, чистимо від шкаралупи і натираємо на тертці або дрібно нарізаємо.
  2. Твердий сир натираємо на твердій тертці.
  3. Зелену цибулю та зелень миємо, сушимо за допомогою паперових рушників і дрібно нарізаємо.
  4. У глибоку миску викладаємо складіть подрібнені яйця, сир та цибулю. Додаємо до них майонез та сметану, солимо та перчимо до свого смаку. Все ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.
  5. Лаваш розрізаємо на однакові квадрати чи прямокутники невеликого розміру. У центр кожного шматочка викладаємо трохи начинки та згортаємо лаваш конвертиком.
  6. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо конвертики та обсмажуємо їх по п’ять хвилин з обох боків. Сир має розплавитися, а лаваш трохи зарум’янитися.

А на десерт можна приготувати приголомшливий лаваш із яблуками. Вам точно сподобається!