Ідеальне поєднання продуктів: ситний салатик-трихвилинка не за всі гроші
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 527
Відмінний салатик на кожен день
Ми розповідали, як до святкового столу приготувати смачний салат "Буковина". Ще один варіант дуже вдалої закуски, де чудово поєднуються інгредієнти — наступний салатик з курочкою.
Як його приготувати, розповіли на порталі "Господинька". Якщо відварити м’ясо та яйця заздалегідь, на все приготування ви витратите кілька хвилин.
Інгредієнти:
- 1 куряча грудка
- 4 яйця
- 1 огірок
- пучок зеленої цибулі
- 1 ріпчаста цибулина
- 100 г твердого сиру
- 4 ст. л. майонезу
- ½ ч. л. солі
- Для маринаду:
- ½ ч. л. солі
- 2 ст. л. цукру
- 3 ст. л. оцту
- 150 мл води
Спосіб приготування:
- Нарізаємо цибулю кубиками. Змішуємо з сіллю та цукром. Додаємо оцет та воду та залишаємо маринуватися на 10 хвилин.
- Відварюємо яйця накруто. Паралельно відварюємо курячу грудку в підсоленій воді. Можна зробити це заздалегідь — тоді приготування салату займе зовсім мало часу.
- Нарізаємо на шматочки яйця та охололе м’ясо. Свіжий огірок нарізаємо кубиками.
- Натираємо сир на крупній тертці. Нарізаємо зелену цибулю. Додаємо до огірка, курки, яєць та сиру.
- Віджимаємо мариновану цибулю та додаємо її до салату. Додаємо сіль та майонез, ретельно перемішуємо.
Салатик виходить ситним, але водночас легким. Також ми розповідали, як приготувати гуцульський салат "Шухи".