Омлет вийде пишним до стелі: ви приготуєте такий сніданок за 15 хвилин

Читать на русском
Автор
3001
Відмінний спосіб забути про голод до обіду
Відмінний спосіб забути про голод до обіду. Фото shuba.life

Усі змішали – і можна ставити чайник

Здається, що немає нічого смачнішого за пишний омлет на сніданок. Готується ця страва дуже просто, а виходить неймовірно ситною та смачною.

Кожен кулінар намагається урізноманітнити "омлетне" меню. Shuba пропонує приготувати страву із пармезаном. Так ви достеменно ще не готували, але варто спробувати такий варіант популярного сніданку хоча б раз — і близьких за вуха не відтягнете. Перевіримо?

Як приготувати омлет із пармезаном на сніданок

Інгредієнти на 2 порції:

  • яйця курячі – 4 шт.;
  • молоко 2,5% — 120 г;
  • базилік сушений – 3 г;
  • сіль – на свій смак;
  • пармезан тертий – 40 г;
  • олія соняшникова – 20 г;
  • масло вершкове 73% — 20 г;
  • зелень — 10 г.

Спосіб приготування:

  1. Яйця збиваємо разом із молоком віночком чи блендері до однорідного стану.
  2. В отриману масу додаємо сіль, базилік і ретельно перемішуємо.
  3. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо соняшникову олію. Вливаємо приготовану яєчно-молочну суміш. Посипаємо тертим пармезаном та перемішуємо все.
  4. Смажимо омлет на середньому вогні під кришкою 5-6 хвилин, доки він не зарум’яниться знизу.

Готовий омлет викладаємо на тарілку та посипаємо зеленню. Подаємо його з ароматною кавою.