Діти будуть в захваті: рецепт манної каші без грудочок

Читать на русском
Автор
Така каша сподобається навіть дітям  (зображення створено за допомогою ШІ) Новина оновлена 28 березня 2024, 14:22
Така каша сподобається навіть дітям (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Є деякі секрети приготування ідеальної манної каші.

Манна каша – це не лише ситна й корисна страва, але й джерело приємних спогадів. Проте, приготування манної каші без грудочок може здатися справжнім викликом.

Не здавайтеся! Завдяки кільком простим секретам ви зможете легко приготувати ідеальну манну кашу, яка буде ніжною, пухкою та без жодних грудочок. Про це пише Уніан.

Інгредієнти:

  • 500 мл молока
  • 2 столові ложки манної крупи
  • 2 столові ложки цукру
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 1 вершкове масло

Приготування:

  1. У каструлю налийте молоко і доведіть його до кипіння.
  2. Додайте цукор та сіль, перемішайте.
  3. Тоненькою цівкою всипте манну крупу в кипляче молоко, постійно помішуючи віночком.
  4. Зменшіть вогонь і варіть кашу, постійно помішуючи, протягом 5-7 хвилин до загустіння.
  5. Зніміть кашу з вогню і додайте вершкове масло. Перемішайте до розплавлення масла.
  6. Накрийте каструлю кришкою і дайте каші настоятися протягом 5-10 хвилин.

Порада:

  • Щоб каша вийшла без грудочок, важливо всипати манну крупу в кипляче молоко тоненькою цівкою, постійно помішуючи.
  • Для більш ніжного смаку можна додати в кашу трохи ванільного цукру або кориці.
  • Манну кашу можна подавати з різними добавками, наприклад, з ягодами, фруктами, варенням, медом або шоколадом.

Завдяки цьому простому рецепту ви зможете приготувати апетитну та ніжну манну кашу, яка порадує вас своїм смаком та консистенцією.

Раніше ми розповідали, як за допомогою всього кількох грамів популярної спеції перетворити гречку у справжній шедевр. Також, "Телеграф" писав, як приготувати пісні голубці з картоплею.