Відправте печінку під шубу — і за секунду від неї не залишиться ні шматочка: фантастичний рецепт

Читать на русском
Автор
7404
Страва вийде неймовірною
Страва вийде неймовірною. Фото krainau.com

І до сімейної вечері, і святкового столу

Печінка — це відмінний інгредієнт для найрізноманітніших страв. Проте чи всі люблять цей продукт.

Разом із "Цесмак" ми поділимося фантастичним рецептом, з яким печінку полюблять навіть діти-привереди. Спробуйте приготувати її під шубкою і страву з’їдять до останнього шматочка. Спробуйте — і перевірте самі.

Як приготувати печінку під шубою

Інгредієнти на 6 порцій:

  • печінка індички – 6 шт.;
  • помідор – 1 шт.;
  • цибуля – 0,5 шт.;
  • майонез – 3 ст. л.;
  • петрушка – 0,5 пучка;
  • часник – 1 зубчик;
  • твердий сир – 120 г;
  • сіль, чорний перець мелений — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Печінку ретельно миємо, чистимо та відбиваємо за допомогою кухонного молоточка.
  2. Форму для запікання застилаємо фольгою, змащуємо рослинною олією, викладаємо печінку, солимо і перчимо її. Помідор миємо та нарізаємо тонкими скибочками. Цибулю чистимо і подрібнюємо. Викладаємо підготовлені інгредієнти на печінку.
  3. В окремому посуді змішуємо подрібнену зелень, пропущену через прес часник і майонез. Все ретельно перемішуємо та змащуємо кожен шматочок печінки.
  4. Посипаємо страву натертою на великій тертці твердим сиром і відправляємо е форму в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.

Спробуйте приготувати з печінки ніжні оладки — і вашому захопленню не буде меж. Ви захочете ними снідати, обідати та вечеряти.