Начинку можна змінювати на свій смак: цей м'ясний рулет не зрівняється з магазинною ковбасою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Рулет має ефектний вигляд у розрізі
Перед святом господині зазвичай "ламають голову" над тим, що смачного приготувати та чим здивувати гостей. Так, можна зупинити свій вибір на освіжаючому салаті із цитрусовими або ж приготувати рулет із м'ясного фаршу, який точно підкорить близьких.
До слова, начинку у рулеті можна змінювати за власним смаком. А рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".
Як приготувати рулет із фаршу і начинкою з варених яєць
Інгредієнти:
- фарш м’ясний — 500 г;
- рис варений (за бажанням) — 100 г;
- яйця — 4 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- петрушка свіжа — 1-2 гіл.;
- часник сушений — 0,5 ч. л.;
- сіль, перець, паприка — до смаку;
- олія для змащування фольги;
Спосіб приготування:
- Три яйця відварити, остудити, очистити.
- Якщо додаєте рис, його також відварити.
- Цибулю почистити, помити, дрібно нарізати.
- Необхідну кількість м’ясного фаршу викласти у миску.
- Додайте до фаршу нарізану цибулю та одне сире яйце, сіль та спеції, перемішати, відбити.
- На шар фольги викласти весь фарш.
- Мокрими руками розподілити його по фользі, формуючи прямокутник.
- У центр фаршу викласти яйця один за одним.
- За допомогою фольги завернути в рулет.
- Викласти рулет на деко для запікання та запікати у розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
- Готовий рулет вийняти із духовки та залишити охолонути до теплого стану.
А якщо ви любите смачні закуски, рекомендуємо приготувати фаршировані печериці нашвидкуруч. Готується така страва на раз-два, і миттю зникає з тарілок.