Начинку можна змінювати на свій смак: цей м'ясний рулет не зрівняється з магазинною ковбасою

Читать на русском
Автор
Смачно, просто та оригінально
Смачно, просто та оригінально. Фото gazdynja.com

Рулет має ефектний вигляд у розрізі

Перед святом господині зазвичай "ламають голову" над тим, що смачного приготувати та чим здивувати гостей. Так, можна зупинити свій вибір на освіжаючому салаті із цитрусовими або ж приготувати рулет із м'ясного фаршу, який точно підкорить близьких.

До слова, начинку у рулеті можна змінювати за власним смаком. А рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".

Як приготувати рулет із фаршу і начинкою з варених яєць

Інгредієнти:

  • фарш м’ясний — 500 г;
  • рис варений (за бажанням) — 100 г;
  • яйця — 4 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • петрушка свіжа — 1-2 гіл.;
  • часник сушений — 0,5 ч. л.;
  • сіль, перець, паприка — до смаку;
  • олія для змащування фольги;

Спосіб приготування:

  1. Три яйця відварити, остудити, очистити.
  2. Якщо додаєте рис, його також відварити.
  3. Цибулю почистити, помити, дрібно нарізати.
  4. Необхідну кількість м’ясного фаршу викласти у миску.
  5. Додайте до фаршу нарізану цибулю та одне сире яйце, сіль та спеції, перемішати, відбити.
  6. На шар фольги викласти весь фарш.
  7. Мокрими руками розподілити його по фользі, формуючи прямокутник.
  8. У центр фаршу викласти яйця один за одним.
  9. За допомогою фольги завернути в рулет.
  10. Викласти рулет на деко для запікання та запікати у розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
  11. Готовий рулет вийняти із духовки та залишити охолонути до теплого стану.

А якщо ви любите смачні закуски, рекомендуємо приготувати фаршировані печериці нашвидкуруч. Готується така страва на раз-два, і миттю зникає з тарілок.