Смак цього супу зводить з розуму: рецепт смачної страви з грибами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 538
Суп здивує своїми чудовими смаковими якостями
Яким би смачним та наваристим не був український борщ з пампушками, рано чи пізно хочеться урізноманітнити меню перших страв. Тож, непоганою ідеєю буде приготувати грибний крем-суп.
Він виходить ніжним, ароматним і особливо подобається любителям грибів. А рецептом з нами поділилися на порталі "Тлусті рецепти".
Як приготувати грибний крем-суп
- 300 г печериць;
- 500 г картоплі;
- 1 морква;
- 1 цибулина;
- 3 столові ложки олії;
- 2-2,5 л води;
- 150-200 мл вершків для збитих вершків (10-33%);
- 0,5 чайної ложки солі;
- 1 лавровий лист;
- чорний перець – на смак.
Спосіб приготування:
- Цибулю нарізати кубиками, моркву – четвертинками, а картоплю – великими кубиками.
- У каструлю, де буде варитися суп, налити олію, додати цибулю та обсмажити її до прозорості.
- Додати моркву і тушкувати все 1 хвилину, помішуючи, щоб овочі не пригоріли.
- Додати картоплю і готувати все ще 2 хвилини.
- Влити воду і додати лавровий лист.
- Відварити овочі до готовності, приблизно 15-20 хвилин з моменту закипання.
- Тим часом промити гриби, просушити та нарізати невеликими кубиками.
- Протушкувати гриби на сковороді з невеликою кількістю олії 5-7 хвилин до готовності, поки не випарується рідина.
- Додати сіль і перець на смак, потім перемішати.
- Вийняти лавровий лист і подрібнити овочі блендером до отримання пюреподібного стану.
- Додати гриби й добре перемішати.
- Влити вершки для збивання, посолити, довести суп до кипіння та зняти з вогню.
А якщо ви любите гриби, рекомендуємо ще один рецепт маринованих грибочків до святкового столу за рецептом "Телеграфа". Завдяки чудовому маринаду, вони будуть надзвичайно апетитними.