Випічка просто розтане у роті: такий кекс готується просто, з’їдається моментально
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 19073
Рецепт спитає навіть вимоглива мама
Ароматна домашня випічка – це не лише смачно. Вона надає будинку відчуття затишку.
Сьогодні ми разом з "Філіжанкою каві" пропонуємо поласувати неймовірним кексом із родзинками та курагою. Вам просто треба змішати всі інгредієнти, відправити ненадовго в духовку і після ласувати приголомшливим результатом. Це чудова заміна покупним солодощам.
Як приготувати кекс з родзинками та курагою
Інгредієнти:
- курячі яйця – 2 шт.;
- цукровий пісок – 120 г;
- розтоплене вершкове масло — 30 г;
- кефір – 250 мл;
- пшеничне борошно – 300 г;
- розпушувач – 10 г;
- родзинки – 50 г;
- курага – 50 г.
Спосіб приготування:
- У ємність розбиваємо курячі яйця, додаємо цукор, розтоплене вершкове масло. Все перемішуємо до однорідної суміші. Туди ж відправляємо кефір, знову перемішуємо.
- В окремій мисці змішуємо борошно з розпушувачем, відправляємо в підготовлену яєчну масу. Перемішуємо до однорідності.
- У тісто відправляємо курагу та родзинки, все знову перемішуємо.
- Форму для кексу змащуємо вершковим маслом, посипаємо невеликою кількістю борошна та виливаємо тісто. Відправляємо в розігріту до 170 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Ще дуже смачним виходить м’ясний курник. Спробуйте і переконайтеся самі.