Просто насипте цей засіб в умивальник та взуття: неприємний запах зникне

Читать на русском
Автор
1412
Простий засіб допоможе розв'язати проблему
Простий засіб допоможе розв'язати проблему. Фото fruit-time.ua

Вам знадобиться цей лайфхак

Такі, здавалося б, незв’язані між собою проблеми, як неприємний запах від засмічення в умивальнику та неприємний запах взуття, мають спільне рішення. Весь секрет у тому, що позбавиться від смороду допомагає продукт, що є в кожному будинку.

Йдеться про сіль — необхідно просто обробити цим засобом проблему та почекати. Як саме це зробити – розповідають "Бєлновини".

Як позбутися неприємного запаху

Якщо у вас виникла проблема із засміченням, але ви не можете одразу звернутися за допомогою до професійного сантехніка, можна самостійно розв'язати цю проблему. Для цього достатньо використати декілька доступних компонентів. Необхідно змішати дві частини оцту з однією частиною соди та солі та вилити розчин в умивальник. Потім налити чайник гарячої води та оцінити результат.

Актуальною для багатьох проблемою є також неприємний запах взуття. Сіль має відмінну антибактеріальну властивість, що дозволяє їй успішно боротися з мікробною активністю. Крім того, вона здатна поглинати неприємні запахи. Для цього достатньо насипати невеликий шар солі у взуття та залишити на вісім годин.

Раніше "Телеграф" розповідав як очистити унітаз до ідеального білого кольору. Дійсний лайфхак вирішить проблему з непривабливими розводами.