Любителі кокосу будуть у захваті: цей десерт готується за лічені хвилини

Читать на русском
Автор
Легкий, повітряний десерт
Легкий, повітряний десерт. Фото say7.info

Десерт з яскраво вираженим смаком та ароматом кокосу

Любителі кокоса напевно вже перепробували безліч солодощів із цим смаком. Умілі господині печуть кокосові чизкейки, торти з кокосом і навіть роблять кокосове печиво або млинці.

Сьогодні ми пропонуємо ще один варіант десерту із цим смаком. Йдеться про вершково-кокосове желе, інформує "Say7".

Як приготувати вершково-кокосовий десерт

Інгредієнти:

  • 400 г кокосового молока;
  • 150 г вершків 33-35%;
  • 100 г цукру;
  • 15 г желатину;
  • 150 мл води;

Спосіб приготування:

  1. Желатин замочити у воді, залишити на той час, який вказаний на упаковці.
  2. Поставити на вогонь, довести до кипіння, але не кип’ятити, остудити.
  3. Вершки збити з цукром, додати кокосове молоко, акуратно перемішати.
  4. Додати желатин, обережно перемішати.
  5. Масу розлити в креманки, поставити в холодильник на 5-7 годин.

А якщо ви любите кокос, рекомендуємо також приготувати кокосове печиво за рецептом "Телеграфа". Воно виходить повітряним і тане у роті.