Навіть тісто замішувати не потрібно: млинці вийдуть ситними та хрусткими
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3685
![На хрускіт збігуться всі сусіди](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/d/95/05a9b808-689a6c747046deae51bb53754557095d.jpg?v=1685_1)
Ідеальний рецепт для тих, кому не хочеться возитися з тестом
З 11 по 17 в Україні святкується одне з найвеселіших свят – Масляна. Традиційною стравою цього тижня є тонкі мереживні млинці з найрізноманітнішими начинками.
Якщо ж не хочеться возитися з тестом, разом зі Shuba пропонуємо приготувати млинці з лаваша з овочами та сиром. Це відмінний варіант і на свято і для легкого перекусу, до того ж просто, швидко та економно! Така страва урізноманітнить ваше звичне меню, а подавати млинці можна на сніданок, обід чи вечерю. Їх хрускіт дітям точно сподобається!
Як приготувати млинці з лаваша з овочами та сиром
Інгредієнти на 4 порції:
- тонкий лаваш – 4 шт.;
- томати – 2 шт.;
- перець болгарський червоний – 1 шт.;
- перець жовтий – 1 шт.;
- сир моцарелла – 250 г;
- бринза — 250 г;
- сіль, перець чорний мелений – на свій смак;
- олія соняшникова – 60 мл.
Спосіб приготування:
- Миємо та сушимо овочі. Помідори нарізаємо неширокими скибочками, чистимо перці від серцевини та нарізаємо тонкою соломкою.
- Моцареллу натираємо на велику тертку. Бринзу нарізаємо невеликими кубиками.
- Розкладаємо листи лаваша на робочій поверхні. Зверху рівномірно викладаємо овочі. Солимо, перчимо, додаємо підготовлену бринзу і посипаємо тертою моцарелою.
- Загортаємо конвертиками лаваші та обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією двох сторін до золотистого кольору.
Раніше ми розповідали, які страви готують на Масляну. Виявляється, під час святкування готують багато іншої смакоти.