Засіб для миття посуду більше не знадобиться: чим його можна замінити

Читать на русском
Автор
5710
Про цей лайфхак знали наші бабусі
Про цей лайфхак знали наші бабусі. Фото rbc.ua

Дешеві, прості та ефективні засоби

Деякі господині з різних причин вирішують відмовитися від магазинів для миття посуду, дію яких, втім, можна посилити додавши популярний продукт. Хтось хоче перейти на екологічніші засоби, інші — з метою економії.

Сьогодні ми хочемо розповісти, які екозасоби можуть замінити гелі для миття посуду. А порадами поділилися на порталі "Бєлновини".

Чим замінити засіб для миття посуду

Господарське мило

Господарське мило є не тільки ефективним для прання білизни, але також є відмінним засобом для миття посуду. Просто приготуйте розчин мила, потім зануріть посуд у нього на 10-15 хвилин. Після цього легко вимийте предмети за допомогою губки, і вони будуть сяяти чистотою.

Сода

Сода — універсальний засіб, здатний легко усунути наліт, нагар і жирні плями. Просто змішайте соду з водою до одержання пасти та нанесіть на забруднені ділянки посуду. Після цього вимийте посуд, і він знову блищатиме чистотою.

Лимонна кислота

Це чудовий засіб для боротьби з жирним нальотом та плямами на посуді. Просто розчиніть пакетик засобу у теплій воді та залиште брудний посуд у цьому розчині. Через п’ять хвилин достатньо протерти поверхню губкою та промити тарілки та чашки. Ваш посуд знову блищатиме чистотою.

Раніше ми розповідали, як правильно використовувати губку для миття посуду. Вам точно ці знання знадобляться.