Заощадить вам гроші: додайте це в рідину для миття посуду — і здивуєтеся результату

Читать на русском
Автор
Дешево, просто та ефективно
Дешево, просто та ефективно. Фото Freepik

Про цю хитрість знали ще наші бабусі

Миття посуду — не найприємніша процедура, з якою стикається кожен господар. Саме тому гель для миття посуду — дуже потрібний продукт на кожній кухні.

В умовах дорожнечі хочеться заощадити, і миючий засіб не виняток. Тому разом із "Главредом" розповімо, як посилити дію рідини для миття посуду без великих додаткових витрат.

Як покращити дію засобу для миття посуду

Вся справа в одному копійчаному продукті, і це звичайний білий оцет. Це ідеальний натуральний засіб для видалення жирних плям та бруду, яким користувалися ще наші бабусі.

Оцет ефективно справляється з кавовим і чайним нальотом і залишками їжі, що пригоріла на посуді. Саме тому він незамінний на кухні.

Щоб покращити дію рідини для миття посуду, потрібно взяти півсклянки засобу та змішати з такою самою кількістю оцту. Обов’язково потрібно ретельно все перемішати, щоб уникнути утворення піни.

Завдяки такому трюку засіб для миття посуду вийде міцнішим і ефективнішим. Цей трюк не тільки заощадить ваші гроші, а й змусить ваш посуд блищати.

Для більшого блиску посуду можна додати трохи оцту у воду для ополіскування. Ця хитрість стане в пригоді також і у разі використання посудомийної машинки — необхідно додати його в контейнер для ополіскувача.

Раніше ми розповідали, як правильно використовувати губку для миття посуду. Вам точно знання знадобляться.