У сотню разів простіше і смачніше котлет по-київськи: таких биточків ви ніде не спробуєте
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Цей рецепт завжди буде у вас в закладках
Соковиті, ніжні котлети по-київськи люблять практично всі. Однак багато хто вважає їхнє приготування досить складним процесом.
Сьогодні разом з OBOZ.UА поділимося шикарним рецептом биточків із незвичайною начинкою, які "зроблять" навіть котлети по-київськи. Готуються вони набагато простіше та легше, а результат вам сподобається не менше. Перевіримо?
Як приготувати котлети з сирною начинкою
Інгредієнти:
- свиняча вирізка — 500 г;
- білий хліб — 2 шматки;
- курячі яйця — 1 шт.;
- сир твердий — 100 г;
- цибуля ріпчаста — 2 шт.;
- кріп — пучок;
- сметана 30% — 2-3 ст. л.;
- спеції для м’яса — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо і нарізаємо на кілька частин. Також нарізаємо невеликими шматками хліб та м’ясо.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо у блендер. Туди ж додаємо яйце та спеції. Все перебиваємо до однорідного стану.
- З отриманого фаршу формуємо котлети, робимо в них заглиблення і викладаємо на застелене пергаментом деко.
- Для приготування начинки натираємо твердий сир та нарізаємо зелень. Змішуємо, додаємо сметану та спеції. Все ретельно перемішуємо.
- Підготовленою начинкою наповнюємо котлети та відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Подаємо котлети з ніжним картопляним пюре. Вам точно сподобається!