У сотню разів простіше і смачніше котлет по-київськи: таких биточків ви ніде не спробуєте

Читать на русском
Автор
Швидко, просто та дуже смачно
Швидко, просто та дуже смачно. Фото food.obozrevatel.com

Цей рецепт завжди буде у вас в закладках

Соковиті, ніжні котлети по-київськи люблять практично всі. Однак багато хто вважає їхнє приготування досить складним процесом.

Сьогодні разом з OBOZ.UА поділимося шикарним рецептом биточків із незвичайною начинкою, які "зроблять" навіть котлети по-київськи. Готуються вони набагато простіше та легше, а результат вам сподобається не менше. Перевіримо?

Як приготувати котлети з сирною начинкою

Інгредієнти:

  • свиняча вирізка — 500 г;
  • білий хліб — 2 шматки;
  • курячі яйця — 1 шт.;
  • сир твердий — 100 г;
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • кріп — пучок;
  • сметана 30% — 2-3 ст. л.;
  • спеції для м’яса — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо і нарізаємо на кілька частин. Також нарізаємо невеликими шматками хліб та м’ясо.
  2. Підготовлені інгредієнти відправляємо у блендер. Туди ж додаємо яйце та спеції. Все перебиваємо до однорідного стану.
  3. З отриманого фаршу формуємо котлети, робимо в них заглиблення і викладаємо на застелене пергаментом деко.
  4. Для приготування начинки натираємо твердий сир та нарізаємо зелень. Змішуємо, додаємо сметану та спеції. Все ретельно перемішуємо.
  5. Підготовленою начинкою наповнюємо котлети та відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Подаємо котлети з ніжним картопляним пюре. Вам точно сподобається!