Такі млинці можна їсти навіть без начинки: цікавий "сільський" рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 19433
Секрети приготування смачних млинців
Ми розповідали, як приготувати цікаві арабські млинці. Тепер ділимось рецептом особливо апетинтих, "сільських" дріжджових млинців. Їх можна їсти як з начинкою, так і без — такі смачні.
Рецептом поділились на порталі "Школа Життя". За ним можна приготувати дуже м’які, пишні, смачні млинчики.
Інгредієнти:
- Молоко — 0,5 л
- Сухі дріжджі — 1 чайна ложка з верхом
- Цукор — 1 столова ложка
- Сіль — дрібка
- Яйця — 2 шт
- Борошно — 250 г
- Олія — 2 столові ложки
Спосіб приготування:
- Підігріваємо півсклянки молока до теплого стану. Додаємо цукор, дріжджі та 3 столові ложки борошна.
- Перемішуємо, накриваємо плівкою. Ставимо в тепле місце на 10 хвилин.
- Збиваємо віночком яйця з цукром та сіллю. Виливаємо в опару і перемішуємо.
- Додаємо решту молока. Вливаємо олію без запаху і перемішуємо. Просіюємо борошно і замішуємо тісто.
- Накриваємо посуд з тістом плівкою і ставимо в тепле місце на 1 годину. Коли цей чсас сплине, підігріваємо сковороду і змащуємо її олією.
- Наливаємо тісто ополоником і розподіляємо його по сковороді. Чекаємо, коли верх млинця стане матовим, і перевертаємо.
- Смажимо млинці з обох боків до золотистого кольору. За бажанням змащуємо млинці вершковим маслом.
Млинці можна подавати з різними начинками: медом, варенням, сметаною, сиром, м'ясом, грибами, або й як самостійний перекус. Також ми ділились рецептом апетитних пиріжечків.