Такі млинці можна їсти навіть без начинки: цікавий "сільський" рецепт

Читать на русском
Автор
19433
Млинці виходять пишними, апетитними і м’якими
Млинці виходять пишними, апетитними і м’якими. Фото lifestyle-ua.com

Секрети приготування смачних млинців

Ми розповідали, як приготувати цікаві арабські млинці. Тепер ділимось рецептом особливо апетинтих, "сільських" дріжджових млинців. Їх можна їсти як з начинкою, так і без — такі смачні.

Рецептом поділились на порталі "Школа Життя". За ним можна приготувати дуже м’які, пишні, смачні млинчики.

Інгредієнти:

  • Молоко — 0,5 л
  • Сухі дріжджі — 1 чайна ложка з верхом
  • Цукор — 1 столова ложка
  • Сіль — дрібка
  • Яйця — 2 шт
  • Борошно — 250 г
  • Олія — 2 столові ложки

Спосіб приготування:

  1. Підігріваємо півсклянки молока до теплого стану. Додаємо цукор, дріжджі та 3 столові ложки борошна.
  2. Перемішуємо, накриваємо плівкою. Ставимо в тепле місце на 10 хвилин.
  3. Збиваємо віночком яйця з цукром та сіллю. Виливаємо в опару і перемішуємо.
  4. Додаємо решту молока. Вливаємо олію без запаху і перемішуємо. Просіюємо борошно і замішуємо тісто.
  5. Накриваємо посуд з тістом плівкою і ставимо в тепле місце на 1 годину. Коли цей чсас сплине, підігріваємо сковороду і змащуємо її олією.
  6. Наливаємо тісто ополоником і розподіляємо його по сковороді. Чекаємо, коли верх млинця стане матовим, і перевертаємо.
  7. Смажимо млинці з обох боків до золотистого кольору. За бажанням змащуємо млинці вершковим маслом.

Млинці можна подавати з різними начинками: медом, варенням, сметаною, сиром, м'ясом, грибами, або й як самостійний перекус. Також ми ділились рецептом апетитних пиріжечків.