Сподобається усім, хто спробує: минтай вийде соковитим та ароматним

Читать на русском
Автор
Рибка просто тане в роті
Рибка просто тане в роті. Фото tlystirecepty.top

Минтай виходить м'яким та ніжним

Люди, які люблять рибу, ймовірно спробували уже безліч видів морських та річкових тварин. Рецептів їх приготування існує велика кількість. До прикладу, хек можна приготувати під сирною шубкою, скумбрію запекти в азійському стилі або посмажити філе у цибулевому клярі.

Сьогодні ми пропонуємо іще один рецепт смаженого минтая. А поділилися ним на порталі "Тлусті рецепти".

Як смачно посмажити минтай

Інгредієнти:

  • минтай – 1,2 кг;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • хмелі-сунелі – 1 ч. л.;
  • приправа для риби – 1 ч. л.;
  • яйця – 2 шт.;
  • борошно – 2-3 ст. л.;
  • олія для смаження;

Спосіб приготування:

  1. Рибу помити, почистити, прибрати все зайве, відрізати плавники.
  2. Нарізати минтай на шматочки.
  3. Яйця збити в окремій мисці.
  4. Змішати сіль та спеції, додати до яєць.
  5. Додати борошно, перемішати, щоб не було грудочок.
  6. Залити яєчною сумішшю рибу, перемішати, за можливості залишити на 30 хвилин.
  7. Обсмажити кожен шматочок на добре розігрітій сковороді з кожного боку по 7-10 хвилин.

А якщо ви любите рибу, рекомендуємо приготувати бутербродну пасту з оселедця за рецептом "Телеграфа". Готується ця закуска швидко, а в її складі звичайні та бюджетні продукти.