Усі змішали – і на сковороду: такий сніданок вам захочеться повторити і завтра, і післязавтра
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 17421
Чим більше цибулі — тим смачніший сніданок
Пишні, ароматні оладки – це один із улюблених варіантів сніданку. Готуються вони швидко, а виходять смачними та ситними.
Якщо хочеться урізноманітнити меню, разом з "Бабусиними рецептами" пропонуємо приготувати неймовірні коржики. Додайте в неї якнайбільше зеленого цибульки та сиру – і таку страву проситимуть щодня.
Як приготувати коржики з зеленою цибулею та сиром
Інгредієнти:
- зелена цибуля, твердий сир – на свій смак;
- кефір – 1 склянка;
- розпушувач (можна замінити содою) — 1/2 ч. л.;
- борошно — 2 ст. л.;
- куряче яйце – 1 шт.;
- сіль та улюблені спеції – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Миємо та дрібно нарізаємо зелену цибулю, додаємо кефір кімнатної температури, куряче яйце. Все ретельно перемішуємо, солимо та додаємо улюблені спеції до смаку.
- В отриману масу додаємо розпушувач, борошно, більшу частину натертого сиру і знову добре перемішуємо. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, ложкою рівномірно викладаємо тісто, формуючи коржики. Смажимо їх до рум’яної скоринки з одного боку.
- Перевертаємо та обсмажуємо коржик з іншого боку. В кінці приготування додаємо трохи тертого сиру, складаємо коржик навпіл і подаємо до столу.
Порадуйте близьких також незвичайними пиріжками на сніданок. Спробуйте, можливо, вони сподобаються вам більше.