Ніхто не пройде повз, щоб не взяти ще один: такі сирнички просто готуються і швидко з’їдаються

Читать на русском
Автор
1964
На такий сніданок збігатимуться навіть діти
На такий сніданок збігатимуться навіть діти. Фото shuba.life

І до свята, і на сніданок

У період Масляної однією з традиційних страв є пишні сирнички. Ця чудова страва швидко готується і дуже смачна. Готують їх солоними та солодкими, подають з варенням, згущеним молоком або арахісовою пастою.

Сьогодні разом із Shuba пропонуємо приготувати солодкі шоколадні сирники. Вони виходять настільки смачними, що їх з’їдять прямо зі сковороди. Спробуйте на Масляну – і захочеться ласувати ними щодня.

Як приготувати шоколадні сирники

Інгредієнти на 6 порцій:

  • сир кисломолочний – 250 г;
  • какао – 2 ст. л.;
  • манна крупа — 4 ст. л.;
  • яйце куряче, велике – 1 шт.;
  • цукор – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. У велику миску розбиваємо яйце. Додаємо цукор, какао і збиваємо все за допомогою вінчика чи міксера.
  2. В отриману масу додаємо сир. Ретельно все перемішуємо до однорідного стану. Туди ж відправляємо манну крупу, знову перемішуємо і залишаємо тісто на 15 хвилин, щоб|воно набрякло.
  3. Через вказаний час змоченими у воді руками формуємо невеликі плоскі сирники.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо сирники та смажимо їх до золотистої скоринки по одній хвилині з кожного боку.

Подаємо шоколадні сирники зі згущеним молоком. Смачного.