Ніхто не пройде повз, щоб не взяти ще один: такі сирнички просто готуються і швидко з’їдаються
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1964
![На такий сніданок збігатимуться навіть діти](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/14/cb2a190b-3c1ccecc993d7da7ca579afeecaab14c.jpg?v=0035_1)
І до свята, і на сніданок
У період Масляної однією з традиційних страв є пишні сирнички. Ця чудова страва швидко готується і дуже смачна. Готують їх солоними та солодкими, подають з варенням, згущеним молоком або арахісовою пастою.
Сьогодні разом із Shuba пропонуємо приготувати солодкі шоколадні сирники. Вони виходять настільки смачними, що їх з’їдять прямо зі сковороди. Спробуйте на Масляну – і захочеться ласувати ними щодня.
Як приготувати шоколадні сирники
Інгредієнти на 6 порцій:
- сир кисломолочний – 250 г;
- какао – 2 ст. л.;
- манна крупа — 4 ст. л.;
- яйце куряче, велике – 1 шт.;
- цукор – на свій смак.
Спосіб приготування:
- У велику миску розбиваємо яйце. Додаємо цукор, какао і збиваємо все за допомогою вінчика чи міксера.
- В отриману масу додаємо сир. Ретельно все перемішуємо до однорідного стану. Туди ж відправляємо манну крупу, знову перемішуємо і залишаємо тісто на 15 хвилин, щоб|воно набрякло.
- Через вказаний час змоченими у воді руками формуємо невеликі плоскі сирники.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо сирники та смажимо їх до золотистої скоринки по одній хвилині з кожного боку.
Подаємо шоколадні сирники зі згущеним молоком. Смачного.