Страва на мільйон із звичайного хеку: вечеря вийде нереально смачною
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 9413
Для такої страви близькі скуповуватимуть всього хека в магазині
Хек – не лише корисна, а й смачна рибка. Якщо ви вже готували її за єврейським рецептом, тоді пропонуємо поекспериментувати.
Сьогодні разом із "На пенсії" пропонуємо приготувати хека в духовці з овочами. Риба виходить соковитою, ніжною і просто тане в роті. Ви полюбите рецепт за простоту приготування, а близькі за неймовірний смак.
Як приготувати хек з овочами в духовці
Інгредієнти:
- 600 г хеку;
- 1 невелика цибулина;
- 4 моркви;
- 70 г сметани;
- 100 г твердого сиру;
- 2 ст. л. води;
- 1 ст. л. рослинної олії;
- сіль та перець – до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Моркву та цибулю миємо і чистимо. Моркву натираємо на великій тертці, цибулю — нарізаємо півкільцями.
- Деко змащуємо рослинною олією і на дно викладаємо третину підготовлених овочів.
- Хек чистимо, миємо та сушимо. Нарізаємо рибу на порційні шматочки, перчимо, перчимо і солимо на свій смак, викладаємо на шар з овочів і зверху накриваємо шаром з моркви та цибулі.
- До сметани додаємо воду, все добре розмішуємо. За бажанням в отриману суміш додаємо трохи солі та 1 зубчик пропущеного через прес часнику. Поливаємо нею хек та овочі.
- Деко з рибою відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Через вказаний час посипаємо тертим твердим сиром і відправляємо хека в духовку ще на 10 хвилин.
Подаємо готовий хек з овочами з улюбленим салатом. Смачного.