У сто разів смачніше за звичні: такі солоні сирнички розберуть прямо зі сковороди
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
До того ж у них немає жодного граму борошна
Пишні, ароматні сирники — чудовий варіант для ситного та швидкого сніданку. Пропонуємо поекспериментувати та приготувати не солодкі сирники, а солоні!
Терпкий смак, відсутність борошна та олії при жарінні роблять сирники по-французьки ідеальним сніданком. Рецепт від "Добрих новин" сподобається і дорослим, і дітям — вони точно захочуть добавки
Як приготувати сирники з сулугуні
Інгредієнти:
- 300 г сиру;
- 2 яйця;
- 3 столові ложки манки;
- половина чайної ложки солі;
- 1 чайна ложка розпушувача;
- 100 г сиру сулугуні;
- зелень та суха паприка до свого смаку;
- панірувальні сухарі;
- 50 г вершкового масла.
Спосіб приготування:
- У глибокій тарілці змішуємо сир, яйця та добре перемішуємо. До них додаємо манку, натертий сир сулугуні та розпушувач. Ретельно перемішуємо усі інгредієнти.
- В окремій сухій тарілці змішуємо кілька чайних ложок сухої паприки, панірувальні сухарі та трохи дрібно нарізаної зелені.
- З тіста формуємо сирники довільної форми, обвалюємо в сухій суміші та викладаємо на застелений пергаментом лист.
- На кожен із сирників зверху за бажанням викладаємо трохи вершкового масла для соковитості.
- Випікаємо сирники у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 – 20 хвилин.
Подаємо до столу з чашкою ароматної кави або чаю. Смачного!