У сто разів смачніше за звичні: такі солоні сирнички розберуть прямо зі сковороди

Читать на русском
Автор
Сподобаються ще більше, ніж солодкі
Сподобаються ще більше, ніж солодкі. Фото noviydoctor.com

До того ж у них немає жодного граму борошна

Пишні, ароматні сирники — чудовий варіант для ситного та швидкого сніданку. Пропонуємо поекспериментувати та приготувати не солодкі сирники, а солоні!

Терпкий смак, відсутність борошна та олії при жарінні роблять сирники по-французьки ідеальним сніданком. Рецепт від "Добрих новин" сподобається і дорослим, і дітям — вони точно захочуть добавки

Як приготувати сирники з сулугуні

Інгредієнти:

  • 300 г сиру;
  • 2 яйця;
  • 3 столові ложки манки;
  • половина чайної ложки солі;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 100 г сиру сулугуні;
  • зелень та суха паприка до свого смаку;
  • панірувальні сухарі;
  • 50 г вершкового масла.

Спосіб приготування:

  1. У глибокій тарілці змішуємо сир, яйця та добре перемішуємо. До них додаємо манку, натертий сир сулугуні та розпушувач. Ретельно перемішуємо усі інгредієнти.
  2. В окремій сухій тарілці змішуємо кілька чайних ложок сухої паприки, панірувальні сухарі та трохи дрібно нарізаної зелені.
  3. З тіста формуємо сирники довільної форми, обвалюємо в сухій суміші та викладаємо на застелений пергаментом лист.
  4. На кожен із сирників зверху за бажанням викладаємо трохи вершкового масла для соковитості.
  5. Випікаємо сирники у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 – 20 хвилин.

Подаємо до столу з чашкою ароматної кави або чаю. Смачного!