Такі сирники розлетяться як насіння: чудовий рецепт до свята і не лише

Читать на русском
Автор
8308
Сирнички розтануть у роті
Сирнички розтануть у роті. Фото shuba.life

З приготуванням впорається будь-який

Ароматні, золотаві сирники – це не тільки простий та ситний сніданок. Це також традиційна страва на одне із найвеселіших весняних свят — Масляну. Для їх приготування вам знадобиться простий набір продуктів — сир, борошно, цукор та олія.

Сьогодні разом з OBOZ.UA поділимося незвичайним рецептом сирників. Страва виходить чудовими завдяки одному інгредієнту — банану. Вони вийдуть дуже ніжними та нереально смачними. Скуштувавши такі сирники на Масляну, близькі захочуть ними снідати щодня.

Як приготувати пишні сирники з бананом

Інгредієнти:

  • сир — 300 г;
  • пшеничне борошно — 4 ст. л.;
  • великий стиглий банан — 1 шт.;
  • цукор — 3 ст. л.;
  • рослинна олія — 50 мл.

Спосіб приготування:

  1. Сир перекладаємо в миску та розминаємо за допомогою вилки або перебиваємо блендером.
  2. Банан чистимо, натираємо на тертці та додаємо в миску з сиром. Туди ж відправляємо цукор, муку і все ретельно перемішуємо.
  3. З отриманого тіста формуємо сирники довільної форми, злегка приминаємо і посипаємо сирники борошном.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо сирники та смажимо їх на середньому вогні по 3 — 4 хвилини з кожного боку. Викладаємо їх на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.

Готові сирники подаємо з домашньою сметаною або згущеним молоком. Смачного.