Такі сирники розлетяться як насіння: чудовий рецепт до свята і не лише
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 8308
З приготуванням впорається будь-який
Ароматні, золотаві сирники – це не тільки простий та ситний сніданок. Це також традиційна страва на одне із найвеселіших весняних свят — Масляну. Для їх приготування вам знадобиться простий набір продуктів — сир, борошно, цукор та олія.
Сьогодні разом з OBOZ.UA поділимося незвичайним рецептом сирників. Страва виходить чудовими завдяки одному інгредієнту — банану. Вони вийдуть дуже ніжними та нереально смачними. Скуштувавши такі сирники на Масляну, близькі захочуть ними снідати щодня.
Як приготувати пишні сирники з бананом
Інгредієнти:
- сир — 300 г;
- пшеничне борошно — 4 ст. л.;
- великий стиглий банан — 1 шт.;
- цукор — 3 ст. л.;
- рослинна олія — 50 мл.
Спосіб приготування:
- Сир перекладаємо в миску та розминаємо за допомогою вилки або перебиваємо блендером.
- Банан чистимо, натираємо на тертці та додаємо в миску з сиром. Туди ж відправляємо цукор, муку і все ретельно перемішуємо.
- З отриманого тіста формуємо сирники довільної форми, злегка приминаємо і посипаємо сирники борошном.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо сирники та смажимо їх на середньому вогні по 3 — 4 хвилини з кожного боку. Викладаємо їх на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.
Готові сирники подаємо з домашньою сметаною або згущеним молоком. Смачного.