Котлети вийдуть набагато дешевше, ніж із м’яса: замініть фарш на бюджетний продукт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Близькі не замінять заміни
Ароматні, ніжні котлети – страва, яку ми часто зустрічаємо на наших столах. Їм можна поласувати і під час сімейного обіду чи вечері, і під час свята.
Однак якщо не вистачає грошей на м’ясо чи фарш, можна замінити їх курячими шлунками. Котлетки з них вийдуть такими ж соковитими та фантастично смачними. Рецептом ділиться "На пенсії".
Як приготувати котлети з курячих шлуночів
Інгредієнти:
- курячі шлунки — 900 г;
- цибуля — 2 шт.;
- часник — 1 зубчик;
- хліб — два шматочки;
- куряче яйце — 1 шт.;
- мелена паприка — 0,5 ч. л.;
- панірувальні сухарі;
- соняшникова олія;
- сіль та перець — за смаком.
Спосіб приготування
- Курячі шлуночки ретельно миємо, чистимо і пропускаємо двічі через м’ясорубку.
- Хліб замочуємо у воді та віджимаємо. Чистимо і подрібнюємо цибулю та часник. Змішуємо підготовлені інгредієнти з фаршем.
- Отриману масу солимо, додаємо чорний мелений перець та мелену паприку. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо до однорідного стану. Накриваємо фарш харчовою плівкою та прибираємо на 15 хвилин у холодильник.
- Через зазначений час дістаємо фарш, формуємо з нього котлети, обвалюємо їх в панірувальних сухарях з усіх боків і обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією з обох боків до рум’яності.
Можна також приготувати м’ясні котлети-батончики. Спробуйте — виходить надзвичайно смачно.