Весь секрет в одному інгредієнті: таку капусту полюблять і дорослі, і діти
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Спробуйте — вийде надзвичайно пікантно
Ароматна тушкована капуста – це завжди смачно, ситно та різноманітно. Її можна міксувати з м’ясом, фаршем, рибою, ковбасою або приготувати пісну страву.
Рецепт від Shuba дуже простий та універсальний. Для приготування страви вам знадобляться прості інгредієнти – картопля, морква, цибуля та томат. Завдяки одному продукту – сосисокам – смак капусти стане більш пікантним. Їх можна змінити курячим філе, копченими ковбасками чи рибою. А якщо готуватимете тушковану капусту з м’ясним фаршем, спочатку обсмажте його, розбиваючи грудочки.
Як приготувати капусту з сосисками
Інгредієнти на 4 порції:
- капуста білокачанна – 500 г;
- картопля – 300 г;
- морква – 100 г;
- цибуля жовта ріпчаста — 100 г;
- сосиски — 2 шт.;
- паста томатно – 2 ст. л.;
- вода – 500 мл;
- олія соняшникова рафінована – 3 ст. л.;
- масло вершкове 73% — 20 г;
- сіль, суміш спецій універсальна – до смаку.
Спосіб приготування:
- Усі потрібні інгредієнти чистимо та нарізаємо.
- У сковороді розігріваємо соняшникову олію та обсмажуємо подрібнені цибулю та моркву. Додаємо нарізані сосиски, томатну пасту та ретельно перемішуємо. Туди ж відправляємо нашатковану капусту та воду, накриваємо кришкою та тушкуємо протягом 5 хвилин.
- Через вказаний час солимо страву, приправляємо спеціями. Все перемішуємо та продовжуємо готувати.
- Через 5 хвилин додаємо підготовлену картоплю, перемішуємо і тушкуємо під кришкою на слабкому вогні 20-30 хвилин або до готовності усіх овочів.
Даємо настоятися страві хвилин 10, за бажання посипаємо нарізаною зеленню і подаємо з домашньою сметаною. Смачного.