Щоб посмажити рибу особливо смачно: важливий секрет, про який мало хто знає
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 5328
Тонкощі ідеального панірування
Ми розповідали, як приготувати смачну овочеву засмажку. Тепер розповідаємо про тонкощі приготування смаженої риби.
Продукт, приготований таким чином, має неповторний смак, який не зрівняється з запеченою. Іноді хочеться потішити себе саме такою стравою, але невдале панірування може зіпсувати всю справу. Замість апетитного шматочка риби ви ризикуєте отримати підгорілий "коржик". Разом із ProstoWay розповідаємо, що із цим зробити.
Чому не вдається запанірувати рибу
Борошно не завжди вдається рівномірно розподілити по рибі. В деяких місцях воно накопичується щільним шаром, що й призводить до того, що продукт підгорає. Та можна виправити ситуацію — для цього достатньо змінити техніку панірування.
Як ідеально запанірувати рибу
Візьміть пакет. Насипте в нього панірувальну суміш (борошно, сіль, спеції). Додайте порізану на шматки рибу та закрийте пакет.
Ретельно струсіть пакет, щоб риба з усіх боків обвалялася в паніровці. Після цього можна сміливо приступати до обсмажування.
Цей спосіб забезпечує рівномірне покриття риби паніруванням та гарантує золотисту хрустку скоринку без підгорання. До речі, для панірування можна використовувати не тільки борошно, але й манку, панірувальні сухарі, тертий сир або кокосову стружку. Також ми розповідали, чим можна замінити цукор у каві.