Весняне підживлення для герані: простий спосіб виростити шикарні квіти

Читать на русском
Автор
678
Дайте герані правильне добриво навесні
Дайте герані правильне добриво навесні. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Цей поживний засіб для герані змусить квітку розцвісти пишними квітками

Герань можна зустріти практично у кожному будинку. Квітникарі люблять її за довге цвітіння, яке триває з травня до початку осені. Догляд за геранню нескладний, цю квітку можна вирощувати не тільки у вазонах, а й на відкритому повітрі в саду.

Навесні не тільки півонії потребують гарного добрива. Герані також не завадить порція поживних речовин. У цьому випадку знадобиться добриво з лушпиння цибулі, рецептом якого ділиться ukr.media.

Чим підгодувати герань навесні

Цибулеве лушпиння багате на цінні поживні речовини й мінерали, які зміцнюють і живлять герань. Воно зміцнює імунну систему рослини та стимулює її розвиток. Лукове добриво є джерелом магнію, калію, міді, заліза, кальцію та вітамінів групи В. Поливайте герань добривом з лушпиння цибулі з ранньої весни до літа, і рослина винагородить вас пишними квітами.

Як приготувати добрива з лушпиння для герані

Приготуйте шкірку приблизно від 10 цибулин і залийте її 2 літрами окропу.

Перелийте все в банку, закрийте її та залиште в темному та прохолодному місці на 24 години. Після цього часу поживний розчин для герані готовий.

Поливайте герань цибульним настоєм раз на два тижні протягом весни та літа і рослина винагородить вас пишними та яскравими квітами.

Раніше "Телеграф" ділився рецептом хлібного підживлення для лаванди. Ця проста суміш пожвавить зростання рослини.