Приготуєте, поки друзі їдуть у гості: приголомшливий салат із того, що знайшли у холодильнику
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Готується швидко, виходить смачно](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/fa/61ce84c3-4c79b0b238ec80c1add039d8399d6faa.jpg?v=6661_1)
Рецепт спитає навіть мама
Практично кожен день ми готуємо до сімейного обіду або святкового столу найрізноманітніші салати. Слід нарізати потрібні інгредієнти, додати смачну заправку — і смакота на столі.
Рецептів салатів – неймовірна кількість, тож здається, що ними вже нікого не здивуєш. Однак ми з "Ідеями для сніданку та вечері" постараємося вас здивувати салатом з курячою грудкою та корейською морквою. Готується він швидко, з найпростіших інгредієнтів, а виходить нереально смачним. Навряд чи знайдеться людина, яка відмовиться від добавки. Спробуйте і перевірте самі.
Як приготувати салат з курячою грудкою та корейською морквою
Інгредієнти:
- куряча грудка – 200 г;
- корейська морква – 180 г;
- огірки – 100 г;
- твердий сир – 50 г;
- сметана – 100 г;
- сіль – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Курячі грудки миємо, відправляємо в підсолену воду і варимо до готовності. Даємо охолонути та нарізаємо невеликими шматочками.
- Огірок нарізаємо соломкою, сир натираємо на великій тертці, із консервованої кукурудзи зливаємо рідину.
- У салатнику змішуємо підготовлені інгредієнти. Солимо, заправляємо сметаною і ретельно перемішуємо.
Рекомендуємо також приготувати незвичайний крабовий салат. Пікантності йому надає один інгредієнт.