Приготуєте, поки друзі їдуть у гості: приголомшливий салат із того, що знайшли у холодильнику

Читать на русском
Автор
Готується швидко, виходить смачно
Готується швидко, виходить смачно. Фото cookpad.com

Рецепт спитає навіть мама

Практично кожен день ми готуємо до сімейного обіду або святкового столу найрізноманітніші салати. Слід нарізати потрібні інгредієнти, додати смачну заправку — і смакота на столі.

Рецептів салатів – неймовірна кількість, тож здається, що ними вже нікого не здивуєш. Однак ми з "Ідеями для сніданку та вечері" постараємося вас здивувати салатом з курячою грудкою та корейською морквою. Готується він швидко, з найпростіших інгредієнтів, а виходить нереально смачним. Навряд чи знайдеться людина, яка відмовиться від добавки. Спробуйте і перевірте самі.

Як приготувати салат з курячою грудкою та корейською морквою

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 200 г;
  • корейська морква – 180 г;
  • огірки – 100 г;
  • твердий сир – 50 г;
  • сметана – 100 г;
  • сіль – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Курячі грудки миємо, відправляємо в підсолену воду і варимо до готовності. Даємо охолонути та нарізаємо невеликими шматочками.
  2. Огірок нарізаємо соломкою, сир натираємо на великій тертці, із консервованої кукурудзи зливаємо рідину.
  3. У салатнику змішуємо підготовлені інгредієнти. Солимо, заправляємо сметаною і ретельно перемішуємо.

Рекомендуємо також приготувати незвичайний крабовий салат. Пікантності йому надає один інгредієнт.