Такий суп сім’я буде їсти каструлями: рецепт, після якого викочуватимуться з-за столу

Читать на русском
Автор
45438
Суп сподобається навіть привередам
Суп сподобається навіть привередам. Фото shuba.life

Скільки не приготуйте — все буде мало

Навіть якщо ви дуже любите червоний борщ, рано чи пізно він також набридає. У цьому випадку ситуацію врятує грибний суп із фрикадельками.

Такий супчик не лише наситить, а й підніме настрій. Неймовірне поєднання смаку, апетитний аромат вразить навіть тих, хто не любить перших страв. Приголомшливим рецептом ділиться Shuba.

Як приготувати суп з фрикадельками

Інгредієнти на 4 порції:

  • вода — 2 л;
  • м’ясний фарш — 400 г;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • картопля — 4 шт.;
  • печериці — 250 г;
  • вермішель — 50 г;
  • лавровий лист — 1 шт.;
  • сіль, приправа до м’яса, зелень — на смак;
  • перець чорний, горошок – 3 шт.;
  • олія соняшникова — 20 мл.

Спосіб приготування:

  1. Овочі чистимо і ретельно миємо. Цибулю та моркву подрібнюємо та обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією до золотистого кольору. Картоплю нарізаємо кубиками, гриби – слайсами.
  2. У киплячу воду відправляємо картопля та гриби. Солимо та варимо на невеликому вогні протягом 10 хвилин.
  3. Фарш солимо, перчимо, додаємо спеції та все ретельно перемішуємо. З отриманої маси формуємо фрикадельки та відправляємо в каструлю. Туди ж додаємо засмажку, лавровий лист, перець та варимо протягом 10 хвилин.
  4. Через зазначений час додаємо вермішель, перемішуємо та варимо ще 5 хвилин.

У готовий суп додаємо подрібнену зелень і подаємо з домашнім хлібом. Смачного.