Такий суп сім’я буде їсти каструлями: рецепт, після якого викочуватимуться з-за столу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 45397
Скільки не приготуйте — все буде мало
Навіть якщо ви дуже любите червоний борщ, рано чи пізно він також набридає. У цьому випадку ситуацію врятує грибний суп із фрикадельками.
Такий супчик не лише наситить, а й підніме настрій. Неймовірне поєднання смаку, апетитний аромат вразить навіть тих, хто не любить перших страв. Приголомшливим рецептом ділиться Shuba.
Як приготувати суп з фрикадельками
Інгредієнти на 4 порції:
- вода — 2 л;
- м’ясний фарш — 400 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- картопля — 4 шт.;
- печериці — 250 г;
- вермішель — 50 г;
- лавровий лист — 1 шт.;
- сіль, приправа до м’яса, зелень — на смак;
- перець чорний, горошок – 3 шт.;
- олія соняшникова — 20 мл.
Спосіб приготування:
- Овочі чистимо і ретельно миємо. Цибулю та моркву подрібнюємо та обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією до золотистого кольору. Картоплю нарізаємо кубиками, гриби – слайсами.
- У киплячу воду відправляємо картопля та гриби. Солимо та варимо на невеликому вогні протягом 10 хвилин.
- Фарш солимо, перчимо, додаємо спеції та все ретельно перемішуємо. З отриманої маси формуємо фрикадельки та відправляємо в каструлю. Туди ж додаємо засмажку, лавровий лист, перець та варимо протягом 10 хвилин.
- Через зазначений час додаємо вермішель, перемішуємо та варимо ще 5 хвилин.
У готовий суп додаємо подрібнену зелень і подаємо з домашнім хлібом. Смачного.