Жодного дня без "Лесі" на столі: близькі щоразу вимагатимуть добавки

Читать на русском
Автор
Пару хвилин – і ви вже їсте
Пару хвилин – і ви вже їсте. Фото shuba.life

Відкрийте холодильник і знайдете все подругою

Смачні, ситні салати – найкраща страва і до сімейного обіду, і до святкового столу. Важко уявити нашу кухню без них.

Якщо ви не знаєте, чим здивувати близьких та друзів, приготуйте салат із пекінської капусти за рецептом Shuba. Така "Леся" буде на вашому столі через 5 хвилин, а ще за пару хвилин ви вже будете ситими. Вам не доведеться йти в магазин і купувати дорогі інгредієнти — всі інгредієнти точно є у вашому холодильнику.

Як приготувати салат "Леся" з пекінської капусти

Інгредієнти:

  • горошок консервований – 400 г;
  • капуста пекінська – 350 г;
  • зелена цибуля – 2 шт.;
  • кріп, гілочка – 2 шт.

Для заправки

  • сметана 30% — 3 ст. л.;
  • часник, зубчики – 1 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений – на свій смак;
  • французька гірчиця — 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Пекінську капусту миємо і тонко шаткуємо, відправляємо її в глибокий салатник.
  2. Миємо і дрібно шаткуємо зелену цибулю і кріп, додаємо до капусти.
  3. З консервованого горошку зливаємо рідину та додаємо до підготовлених інгредієнтів.
  4. Для приготування заправки чистимо та пропускаємо через прес часник, змішуємо його зі сметаною. В отриману масу додаємо сіль, гірчицю та перець, ретельно все перемішуємо і додаємо в салат.
  5. Акуратно перемішуємо салат і подаємо його до столу.

З пекінською капустою можна приготувати ще один незвичайний салат. Спробуйте, можливо, цей варіант вам сподобається більше.