Для такої вечері гречку купуватимуть навіть діти: готуватимете і їстимете її кілограмами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 621
Рецепт виручить, якщо хочеться поїсти ситно та недорого
Гречка присутня майже на кожній кухні, але її люблять не всі. Якщо ви готували її з курячими стегнами й вам сподобалося, пропонуємо ще один неймовірний рецепт.
Сьогодні разом з "Ідеями для сніданку та вечері" пропонуємо приготувати гречану кашу з курячим філе та грибами. Спробуєте раз – і разом із близькими скуповуватимете всю гречку в магазинах для такої вечері.
Як приготувати гречку з куркою та грибами
Інгредієнти:
- куряче філе – 150 г;
- гречка – 150 г;
- печериці – 200 г;
- цибуля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- оливкова олія – 1 ст. л.;
- сіль, перець – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо усі інгредієнти. Цибулю та моркву чистимо. Цибулю дрібно нарізаємо, моркву – натираємо на дрібній тертці. Гриби нарізаємо пластинами, а куряче філе – невеликими шматочками.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо цибулю та обсмажуємо до золотистості. Додаємо моркву, смажимо ще 2 хвилини, після чого відправляємо гриби та готуємо до випаровування рідини. Туди ж додаємо філе та обсмажуємо протягом 2 – 3 хвилин.
- Ретельно миємо гречку та відправляємо у сковороду. Заливаємо її водою так, щоб вона покривала приблизно 5 мм. Солимо і варимо до готовності.
А якщо гречка пригорить, її легко врятувати. Близькі ні про що не здогадаються!