Чудовий вибір, щоб нагодувати всю родину
Печінка – досить специфічний продукт, який подобається не всім. Проте вмілі господарки навчилися готувати цей субпродукт смачно.
Зокрема печінку можна посмажити з яблуками або приготувати смачний паштет під ягідним желе. А сьогодні ми пропонуємо згасити печінку з вершками та цибулею. Рецептом із нами поділилися на Tik-tok-сторінці "kristina.ne.pp".
Як приготувати курячу печінку з вершками та цибулею
Інгредієнти:
- куряча печінка — 600 г;
- цибуля — 2 шт.;
- борошно — 2-3 ст. л.;
- вершки 20% — 150-200 мл;
- спеції — за смаком;
- сіль за смаком;
- вершкове масло — 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- Печінку промити, забрати все зайве, нарізати на невеликі шматочки.
- Обваляти їх у борошні та обсмажити по дві хвилини з кожного боку.
- Цибулю почистити, нарізати півкільцями, окремо обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.
- До цибулі додати печінку, спеції, влити вершки.
- Накрити кришкою і гасити на повільному вогні 5-8 хвилин.
А якщо ви любите печінку, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.