Печінка може бути смачною: приготуйте її по-царськи

Читать на русском
Автор
Смачна, ніжна, просто тане у роті
Смачна, ніжна, просто тане у роті. Фото lifehacker.ru

Чудовий вибір, щоб нагодувати всю родину

Печінка – досить специфічний продукт, який подобається не всім. Проте вмілі господарки навчилися готувати цей субпродукт смачно.

Зокрема печінку можна посмажити з яблуками або приготувати смачний паштет під ягідним желе. А сьогодні ми пропонуємо згасити печінку з вершками та цибулею. Рецептом із нами поділилися на Tik-tok-сторінці "kristina.ne.pp".

Як приготувати курячу печінку з вершками та цибулею

Інгредієнти:

  • куряча печінка — 600 г;
  • цибуля — 2 шт.;
  • борошно — 2-3 ст. л.;
  • вершки 20% — 150-200 мл;
  • спеції — за смаком;
  • сіль за смаком;
  • вершкове масло — 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Печінку промити, забрати все зайве, нарізати на невеликі шматочки.
  2. Обваляти їх у борошні та обсмажити по дві хвилини з кожного боку.
  3. Цибулю почистити, нарізати півкільцями, окремо обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.
  4. До цибулі додати печінку, спеції, влити вершки.
  5. Накрити кришкою і гасити на повільному вогні 5-8 хвилин.

А якщо ви любите печінку, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.