Такою рибкою прийдуть поласувати навіть гості сусідів: фантастичний рецепт до свята
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ви приготуєте страву за пару помахів руки
Хто б міг подумати, що найрізноманітніші рибні страви традиційні під час веселого святкування Масляної. Саме тому ми пропонуємо приготувати дивовижну скумбрію у духовці.
Секрет страви за рецептом "На пенсії" — у простоті. Вам знадобиться тільки риба, цибуля, майонез, кетчуп та спеції. Відправте все в духовку — і за годину у вас на столі буде смакота, яку захочеться їсти знову і знову.
Як приготувати скумбрію, запечену в духовці
Інгредієнти:
- скумбрія свіжоморожена — 1 кг (три рибки)
- цибулина велика — 5 шт.;
- майонез — 4 — 5 ст. л.;
- кетчуп — 4 — 5 ст. л.;
- спеції — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями.
- Рибу ретельно чистимо, миємо та нарізаємо шматочками. Відправляємо її в миску, додаємо майонез, кетчуп та спеції. Все ретельно перемішуємо.
- Деко застилаємо папером для запікання, змащуємо невеликою кількістю вершкового масла і викладаємо шматочки риби, а між ними — півкільця цибулі.
- Відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку на годину. Орієнтуватися слід по цибулі: як тільки овоч стає м’яким і соковитим — деко можна діставати.
Також до свята можна приготувати скумбрію на овочевій подушці. Ця страва також буде актуальною до Масляної.