Щоб не стояти півдня біля плити: із цим рецептом ніхто не встане через стол голодним
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2120
Після такої вечері всі оближуть тарілки
Ніжне, соковите куряче філе — це відмінний варіант для швидкої та ситної сімейної вечері. Готуються страви з нього дуже швидко, а виходять надзвичайно смачними.
А щоб нагодувати всю сім’ю і не втомитися, пропонуємо приготувати "два в одному" — куряче філе з картоплею. Одним рухом руки у вас на столі буде м’ясна страва і приголомшливий гарнір. "Лінивим" рецептом діляться "Ідеї для сніданку та вечері".
Як приготувати куряче філе з картоплею
Інгредієнти:
- картопля — 5 — 6 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- часник — 2 зубчики;
- філе куряче — 300 г;
- сметана – 2 ст. л.;
- сіль та перець – до свого смаку;
- спеції для курки – 1 ч. л.;
- зелень – 1 пучок.
Спосіб приготування:
- Картоплю миємо, нарізаємо великими шматочками та викладаємо у велику миску. Туди ж додаємо очищену і нарізану цибулю.
- Ретельно миємо і нарізаємо невеликими шматочками куряче філе, відправляємо його до цибулі та картоплі. Туди ж додаємо очищений та подрібнений часник.
- Все солимо, перчимо на свій смак, приправляємо улюбленими спеціями. Додаємо сметану, ретельно все перемішуємо.
- Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо картоплю з філе і накриваємо фольгою. Відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин. Через вказаний час дістаємо форму, знімаємо фольгу і відправляємо до духовки ще на 15 хвилин.
Тим часом готуємо улюблений салат та подаємо до столу. Смачного.