Закинули в сковорідку і забули: смачнішої риби ви ще не їли

Читать на русском
Автор
506
Проста, швидка та смачна страва для всієї родини
Проста, швидка та смачна страва для всієї родини. Фото 1000.menu

Риба виходить незрівнянно смачною та соковитою

Любителі риби вже перепробували безліч рецептів її приготування. Її можна смажити, варити смачну юшку, запікати, їсти сирою або тушкувати.

Саме рецептом тушкованої рибки з овочами ми хочемо сьогодні поділиться. А опублікували його на порталі "Торчин".

Як потушкувати рибу з овочами

Інгредієнти:

  • тріска (або інша біла риба) — 800 г;
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • томатна паста — 2 ст. л.;
  • сіль та спеції — за смаком;

Спосіб приготування:

  1. Рибу нарізати великими шматками.
  2. Посипати сіллю, перцем, спеціями, перемішати.
  3. Розігріти сковороду з олією, викласти рибу, обсмажити до напівготовності.
  4. В іншій сковороді обсмажити нарізану кубиками цибулю, додати натерту на великій тертці моркву.
  5. Додати до овочів рибу, акуратно перемішати, обсмажити ще кілька хвилин.
  6. Додати томатну пасту, тушкувати під закритою кришкою 15 хвилин.

А якщо ви любите рибу, рекомендуємо приготувати бутербродну пасту з оселедця за рецептом "Телеграфа". Готується ця закуска швидко, а в її складі звичайні та бюджетні продукти.