Закинули в сковорідку і забули: смачнішої риби ви ще не їли
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 506
![Проста, швидка та смачна страва для всієї родини](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/1c/712a7f24-ce6f7d4bc26c468f80ff7c49c85ce1c1.jpg?v=0994_1)
Риба виходить незрівнянно смачною та соковитою
Любителі риби вже перепробували безліч рецептів її приготування. Її можна смажити, варити смачну юшку, запікати, їсти сирою або тушкувати.
Саме рецептом тушкованої рибки з овочами ми хочемо сьогодні поділиться. А опублікували його на порталі "Торчин".
Як потушкувати рибу з овочами
Інгредієнти:
- тріска (або інша біла риба) — 800 г;
- цибуля ріпчаста — 2 шт.;
- морква — 1 шт.;
- томатна паста — 2 ст. л.;
- сіль та спеції — за смаком;
Спосіб приготування:
- Рибу нарізати великими шматками.
- Посипати сіллю, перцем, спеціями, перемішати.
- Розігріти сковороду з олією, викласти рибу, обсмажити до напівготовності.
- В іншій сковороді обсмажити нарізану кубиками цибулю, додати натерту на великій тертці моркву.
- Додати до овочів рибу, акуратно перемішати, обсмажити ще кілька хвилин.
- Додати томатну пасту, тушкувати під закритою кришкою 15 хвилин.
А якщо ви любите рибу, рекомендуємо приготувати бутербродну пасту з оселедця за рецептом "Телеграфа". Готується ця закуска швидко, а в її складі звичайні та бюджетні продукти.