Дивовижний сніданок з одного яйця та пари яблук: на такі млинці близьких будити не доведеться
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4307
Тепер у вас вдома завжди будуть яблука
Пишні, ароматні оладки – чудова ідея для швидкого та смачного сніданку всій родині. Якщо ж хочеться урізноманітнити свій сніданок, пропонуємо додати в тісто для оладок яблука. Цей фрукт надасть їм неповторного смаку та аромату.
Рецепт "ТСН" дуже просто: потрібно приготувати тісто, додати яблука та обсмажити оладки. Майте на увазі одне: всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури.
Як приготувати оладки з яблуками на сніданок.
Інгредієнти:
- борошно — 250 г;
- кефір – 250 мл;
- яйце – 1 шт.;
- сода — 0,5 ч. л.;
- цукор – 70 г;
- яблуко – 2 шт.;
- сіль — щіпка;
- олія – 1 ст. л. (В тісто);
- олія (для смаження).
Спосіб приготування:
- Яйце збиваємо із сіллю та цукром.
- В окремій мисці змішуємо кефір із содою. Відправляємо туди олію. Отриману масу з’єднуємо з яєчною сумішшю, додаємо просіяне борошно і все ретельно перемішуємо.
- Яблука чистимо від серцевини та шкірки, натираємо їх на великій тертці, додаємо в тісто. Все добре перемішуємо та залишаємо на півгодини "відпочити".
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, ложкою викладаємо тісто, формуючи оладки. Обсмажуємо їх на середньому вогні під кришкою до золотистої скоринки з обох боків.
Готові яблучні оладки подаємо з домашньою сметаною, варенням, солодкими соусами чи медом. Смачного!