Дивовижний сніданок з одного яйця та пари яблук: на такі млинці близьких будити не доведеться

Читать на русском
Автор
4307
Сім’я не захоче снідати по-іншому
Сім’я не захоче снідати по-іншому. Фото static.1000.menu

Тепер у вас вдома завжди будуть яблука

Пишні, ароматні оладки – чудова ідея для швидкого та смачного сніданку всій родині. Якщо ж хочеться урізноманітнити свій сніданок, пропонуємо додати в тісто для оладок яблука. Цей фрукт надасть їм неповторного смаку та аромату.

Рецепт "ТСН" дуже просто: потрібно приготувати тісто, додати яблука та обсмажити оладки. Майте на увазі одне: всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури.

Як приготувати оладки з яблуками на сніданок.

Інгредієнти:

  • борошно — 250 г;
  • кефір – 250 мл;
  • яйце – 1 шт.;
  • сода — 0,5 ч. л.;
  • цукор – 70 г;
  • яблуко – 2 шт.;
  • сіль — щіпка;
  • олія – 1 ст. л. (В тісто);
  • олія (для смаження).

Спосіб приготування:

  1. Яйце збиваємо із сіллю та цукром.
  2. В окремій мисці змішуємо кефір із содою. Відправляємо туди олію. Отриману масу з’єднуємо з яєчною сумішшю, додаємо просіяне борошно і все ретельно перемішуємо.
  3. Яблука чистимо від серцевини та шкірки, натираємо їх на великій тертці, додаємо в тісто. Все добре перемішуємо та залишаємо на півгодини "відпочити".
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, ложкою викладаємо тісто, формуючи оладки. Обсмажуємо їх на середньому вогні під кришкою до золотистої скоринки з обох боків.

Готові яблучні оладки подаємо з домашньою сметаною, варенням, солодкими соусами чи медом. Смачного!