Більше не будете морочити собі голову: де краще зберігати зимове взуття

Читать на русском
Автор
Як можна зіпсувати взуття, зберігаючи його неправильно
Як можна зіпсувати взуття, зберігаючи його неправильно. Фото Freepik

Чому не можна зберігати зимове взуття в герметичних коробках

Після закінчення зими виникає проблема зі зберіганням взуття під час його "канікул". Якщо поставити його у неправильне місце, можна скорити термін служби. Раніше ми писали, як зберігати натуральну шубу, а тепер ділимося, що робити зі взуттям.

Існують місця, куди класти взуття на початку весни, заборонено через те, що воно може пошкодитися і носити його буде неможливо у наступному році. Про це пише Obozrevatel.

Де краще не зберігати зимове взуття

Дуже часто зимове взуття зберігають на балконі. Однак мало хто знає, що цього робити не можна. Річ у тім, що на балконі відбуваються перепади температур. Якщо у середовищі, де стоїть взуття, буде спекотно, матеріал може потріскатися.

Також не можна зберігати взуття у контейнерах, що герметично зачинаються. Будь-який матеріал повинен мати доступ до повітря. В іншому випадку взуття може поцвісти.

Де треба зберігати зимове взуття

Для того, щоб ваше зимове взуття не зіпсувалося під час зберігання, краще помістити його у паперову коробку. Покласти його треба так, щоб один черевик не торкався іншого. Для цього можна скористатися папером, попередньо його зім’явши. Коробку можна поставити у взуттєву шафу.

Як підготувати взуття до зберігання

Для початку його треба ретельно вимити та висушити природним шляхом. Якщо є шнурки, їх теж варто випрати. Для того, щоб черевики не деформувалися, варто скористатися силіконовими кульковими підкладками. Вони будуть вбирати зайву вологу, яка може спричиняти цвіль.

Раніше "Телеграф" розповідав, як створити весняну атмосферу вдома. Ми поділилися, які кольори підніматимуть вам настрій.