Якщо борщ набрид, приготуйте цю страву: сирний суп неодмінно сподобається близьким
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1396
Сирний суп із куркою та плавленим сиром вариться дуже швидко
Не всі люблять перші страви, а деякі вважають за краще їсти знайомі традиційні рідкі страви, наприклад, борщ або курячий бульйон з локшиною. Інші ж часом хочуть приготувати щось незвичайне.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати незвичайний суп, який, ймовірно, сподобається близьким і можливо навіть стане класичним рецептом у вашій родині. А поділилися ним із нами на порталі "Say 7".
Як приготувати сирний суп
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе
- 400 г плавленого сиру
- 150 г рису
- 400 г картоплі
- 150 г моркви
- 150 г цибулі
- сіль
- перець
- зелень за смаком
Спосіб приготування:
- Філе залити 3 л води, посолити, поперчити, відварити до готовності.
- Філе вийняти, нарізати невеликими шматочками.
- Цибулю дрібно нарізати.
- Моркву натерти на тертці.
- Картоплю почистити, нарізати брусочками чи кубиками.
- У киплячий бульйон засипати рис, варити протягом 10 хвилин.
- У бульйон додати картоплю, цибулю та моркву, варити протягом 5-7 хвилин.
- Додати м’ясо, варити до готовності картоплі.
- Додати нарізаний кубиками сир, перемішати, прибрати з вогню.
А якщо ви любите смачні супи, рекомендуємо приготувати розсольник з куркою та овочами за рецептом "Телеграфа". Щоб приготувати його, довго стояти біля плити не доведеться.