Якщо борщ набрид, приготуйте цю страву: сирний суп неодмінно сподобається близьким

Читать на русском
Автор
1412
Ситний, ароматний, з ніжним вершковим смаком
Ситний, ароматний, з ніжним вершковим смаком. Фото say7.info

Сирний суп із куркою та плавленим сиром вариться дуже швидко

Не всі люблять перші страви, а деякі вважають за краще їсти знайомі традиційні рідкі страви, наприклад, борщ або курячий бульйон з локшиною. Інші ж часом хочуть приготувати щось незвичайне.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати незвичайний суп, який, ймовірно, сподобається близьким і можливо навіть стане класичним рецептом у вашій родині. А поділилися ним із нами на порталі "Say 7".

Як приготувати сирний суп

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • 400 г плавленого сиру
  • 150 г рису
  • 400 г картоплі
  • 150 г моркви
  • 150 г цибулі
  • сіль
  • перець
  • зелень за смаком

Спосіб приготування:

  1. Філе залити 3 л води, посолити, поперчити, відварити до готовності.
  2. Філе вийняти, нарізати невеликими шматочками.
  3. Цибулю дрібно нарізати.
  4. Моркву натерти на тертці.
  5. Картоплю почистити, нарізати брусочками чи кубиками.
  6. У киплячий бульйон засипати рис, варити протягом 10 хвилин.
  7. У бульйон додати картоплю, цибулю та моркву, варити протягом 5-7 хвилин.
  8. Додати м’ясо, варити до готовності картоплі.
  9. Додати нарізаний кубиками сир, перемішати, прибрати з вогню.

А якщо ви любите смачні супи, рекомендуємо приготувати розсольник з куркою та овочами за рецептом "Телеграфа". Щоб приготувати його, довго стояти біля плити не доведеться.