Щоб не зіпсувати котлети: ви могли не знати, що слід зробити з цибулею, перш ніж додавати у фарш

Читать на русском
Автор
6338
Важливо правильно додати цибулю у котлети
Важливо правильно додати цибулю у котлети. Фото Meta.ua

Секрет приготування найсмачніших котлет

Ми розповідали, як додати борошно в підливу і не зіпсувати смак страви. Тепер ділимось секретом соковитих та ароматних котлет.

Цибуля — це не просто інгредієнт, а важлива складова котлет, що надає їм соковитості, аромату та ніжного смаку. Однак серед кулінарів подекуди точаться суперечки щодо того, як її додавати. Детально розповідаємо разом із "ТСН".

Сира чи смажена цибуля?

Багато кулінарів традиційно додають у фарш сиру цибулю, перекручену на м'ясорубці. Втім, це точно не найкращий варіант. У сирої цибулі є недоліки. Зокрема, продукт може дати котлетам неприємну гіркоту. А ще фарш з сирою цибулею псується швидше.

Саме тому гарним рішенням буде спочатку обсмажити овоч, а вже тоді додавати його у фарш. Обсмажена цибуля втрачає гіркоту, роблячи смак котлет більш гармонійним. Крім того, обсмажена цибуля робить котлети м'якшими та ніжнішими.

Нарізка цибулі перед смаженням не впливає на смак котлети. Її можна натерти на тертці, порізати кубиками, смужками або навіть подрібнити за допомогою блендера. Однозначно одне — овоч робить котлети більш соковитими та ароматними.

Спробуйте різні варіанти нарізки та обсмажування цибулі, щоб знайти свій ідеальний рецепт соковитих та ароматних котлет. Також ми розповідали про помилки, які псують смак тушкованого м’яса.