Рибка вийде смачніше за ресторанну: вам знадобиться мінімум продуктів

Читать на русском
Автор
5195
Дуже бюджетна, але смачна запечена скумбрія
Дуже бюджетна, але смачна запечена скумбрія. Фото unian.ua

Мінімум інгредієнтів – максимум задоволення

Ми любимо подавати скумбрію як самостійну страву або готувати з неї незвичайні супи. Однак, ми сьогодні поділимося незвичайним рецептом запеченої скумбрії.

Вся річ у тому, що для рецепта "На пенсії" вам знадобиться лише рибка, цибуля, майонез, кетчуп та спеції. Вам потрібно лише все змішати, а все інше зробить духовку. Спробуйте — і близькі не повірять, що не замовляли такої рибки у ресторані.

Як запекти скумбрію в духовці

Інгредієнти:

  • скумбрія свіжоморожена — 1 кг;
  • цибулина велика — 5 шт.;
  • майонез — 4 — 5 ст. л.;
  • кетчуп — 4 — 5 ст. л.;
  • спеції — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Чистимо і нарізаємо півкільцями цибулю.
  2. Скумбрію очищаємо від плавників, шкірки, нутрощів і нарізаємо довільними шматочками.
  3. Підготовлену рибу відправляємо у глибоку ємність, додаємо майонез, кетчуп, спеції та все ретельно перемішуємо.
  4. Деко застилаємо папером для запікання і трохи змащуємо вершковим маслом. Викладаємо у форму рибу, між шматочками півкільця цибулі.
  5. Відправляємо форму у розігріту до 180 градусів духовку приблизно на годину. Орієнтуватися слід по цибулі: як тільки цибуля стає м’якою та соковитою — страва готова!

Подаємо запечену з цибулею скумбрію з картопляним пюре. Ви отримаєте неймовірне задоволення.