Рибка вийде смачніше за ресторанну: вам знадобиться мінімум продуктів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5179
Мінімум інгредієнтів – максимум задоволення
Ми любимо подавати скумбрію як самостійну страву або готувати з неї незвичайні супи. Однак, ми сьогодні поділимося незвичайним рецептом запеченої скумбрії.
Вся річ у тому, що для рецепта "На пенсії" вам знадобиться лише рибка, цибуля, майонез, кетчуп та спеції. Вам потрібно лише все змішати, а все інше зробить духовку. Спробуйте — і близькі не повірять, що не замовляли такої рибки у ресторані.
Як запекти скумбрію в духовці
Інгредієнти:
- скумбрія свіжоморожена — 1 кг;
- цибулина велика — 5 шт.;
- майонез — 4 — 5 ст. л.;
- кетчуп — 4 — 5 ст. л.;
- спеції — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Чистимо і нарізаємо півкільцями цибулю.
- Скумбрію очищаємо від плавників, шкірки, нутрощів і нарізаємо довільними шматочками.
- Підготовлену рибу відправляємо у глибоку ємність, додаємо майонез, кетчуп, спеції та все ретельно перемішуємо.
- Деко застилаємо папером для запікання і трохи змащуємо вершковим маслом. Викладаємо у форму рибу, між шматочками півкільця цибулі.
- Відправляємо форму у розігріту до 180 градусів духовку приблизно на годину. Орієнтуватися слід по цибулі: як тільки цибуля стає м’якою та соковитою — страва готова!
Подаємо запечену з цибулею скумбрію з картопляним пюре. Ви отримаєте неймовірне задоволення.