Ці сирники завжди виходитимуть пишними: ідеальний рецепт до Масляної
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 609
Один інгредієнт — і сирники як хмара
З 11 по 17 березня в Україні святкується Масляна — одне з найрадісніших та найвеселіших свят. Традиційною стравою цього тижня є пишні сирники.
Однак не завжди вони виходять ідеальними. Досвідчені кулінари при приготуванні сирників у тісто для легкості та м’якості додають один продукт – манку. Спробуйте на свято – і цей рецепт Today стане вашим улюбленим.
Як приготувати пишні сирники
Інгредієнти:
- жирний сир – 250 г;
- цукор – 1 ст. л.;
- куряче яйце – 1 шт.;
- ванільний цукор – 1 пакетик;
- сіль — 1 щіпка;
- манка – 3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Сир відправляємо у склянку блендера та перебиваємо його до однорідного стану.
- В отриману сирну масу додаємо звичайний і ванільний цукор, сіль та яйця. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти за допомогою виделки чи блендера.
- Після цього додаємо манну крупу, знову все добре перемішуємо і залишаємо тісто "відпочити" мінімум на півгодини, щоб манка набухла.
- Через зазначений час формуємо з сирного тіста сирники довільного розміру та викладаємо на розігріту сковороду з рослинною олією. Обсмажуємо їх на сковороді до рум’яності з обох боків.
Подаємо сирники з медом, джемом чи домашньою сметаною. Смачного!