Ці сирники завжди виходитимуть пишними: ідеальний рецепт до Масляної

Читать на русском
Автор
609
Більше не захочете готувати по-іншому
Більше не захочете готувати по-іншому. Фото shuba.life

Один інгредієнт — і сирники як хмара

З 11 по 17 березня в Україні святкується Масляна — одне з найрадісніших та найвеселіших свят. Традиційною стравою цього тижня є пишні сирники.

Однак не завжди вони виходять ідеальними. Досвідчені кулінари при приготуванні сирників у тісто для легкості та м’якості додають один продукт – манку. Спробуйте на свято – і цей рецепт Today стане вашим улюбленим.

Як приготувати пишні сирники

Інгредієнти:

  • жирний сир – 250 г;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • куряче яйце – 1 шт.;
  • ванільний цукор – 1 пакетик;
  • сіль — 1 щіпка;
  • манка – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Сир відправляємо у склянку блендера та перебиваємо його до однорідного стану.
  2. В отриману сирну масу додаємо звичайний і ванільний цукор, сіль та яйця. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти за допомогою виделки чи блендера.
  3. Після цього додаємо манну крупу, знову все добре перемішуємо і залишаємо тісто "відпочити" мінімум на півгодини, щоб манка набухла.
  4. Через зазначений час формуємо з сирного тіста сирники довільного розміру та викладаємо на розігріту сковороду з рослинною олією. Обсмажуємо їх на сковороді до рум’яності з обох боків.

Подаємо сирники з медом, джемом чи домашньою сметаною. Смачного!