Щоб не поратися з тістом: 20 хвилин — і налисники на столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 506
Виручать у різних ситуаціях
Не за горами одне з найвеселіших весняних свят – Масляна. Традиційно до цього свята готують різноманітні тонкі млинці та млинці з улюбленими начинками.
Якщо ж вам не хочеться обходитися з тестом, пропонуємо приготувати ліниві смажені налисники з лаваша. Всього за кілька хвилин ви будете насолоджуватися улюбленою стравою без особливих зусиль. Це ідеальний варіант не лише до свята, а й для швидкого сніданку чи ситного перекушування. Рецептом ділиться Shuba.
Як приготувати млинці з лаваша
Інгредієнти на 2 порції:
- тонкий лаваш — 1 шт.;
- сир кисломолочний – 150 г;
- яйця курячі – 1 шт.;
- цукор – 1 ст. л.;
- олія соняшникова рафінована – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- В окрему миску вбиваємо яйце, додаємо до нього сир і цукор. Все ретельно перемішуємо.
- Аркуш лаваша розрізаємо на три частини. На кожну викладаємо начинку і рівномірно розподіляємо її по всій поверхні, трохи не доходячи до країв. Повертаємо лаваш рулетиком.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією і викладаємо рулетики швом вниз. Готуємо на слабкому вогні під кришкою близько 15-20 хвилин, періодично перевертаючи рулетики, щоб обсмажити їх з усіх боків.
Готові млинці розрізаємо навпіл і подаємо з домашньою сметаною. Смачного.