Щоб не поратися з тістом: 20 хвилин — і налисники на столі

Читать на русском
Автор
Відмінно для хитрих кулінарів
Відмінно для хитрих кулінарів. Фото shuba.life

Виручать у різних ситуаціях

Не за горами одне з найвеселіших весняних свят – Масляна. Традиційно до цього свята готують різноманітні тонкі млинці та млинці з улюбленими начинками.

Якщо ж вам не хочеться обходитися з тестом, пропонуємо приготувати ліниві смажені налисники з лаваша. Всього за кілька хвилин ви будете насолоджуватися улюбленою стравою без особливих зусиль. Це ідеальний варіант не лише до свята, а й для швидкого сніданку чи ситного перекушування. Рецептом ділиться Shuba.

Як приготувати млинці з лаваша

Інгредієнти на 2 порції:

  • тонкий лаваш — 1 шт.;
  • сир кисломолочний – 150 г;
  • яйця курячі – 1 шт.;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • олія соняшникова рафінована – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. В окрему миску вбиваємо яйце, додаємо до нього сир і цукор. Все ретельно перемішуємо.
  2. Аркуш лаваша розрізаємо на три частини. На кожну викладаємо начинку і рівномірно розподіляємо її по всій поверхні, трохи не доходячи до країв. Повертаємо лаваш рулетиком.
  3. Розігріваємо сковороду з рослинною олією і викладаємо рулетики швом вниз. Готуємо на слабкому вогні під кришкою близько 15-20 хвилин, періодично перевертаючи рулетики, щоб обсмажити їх з усіх боків.

Готові млинці розрізаємо навпіл і подаємо з домашньою сметаною. Смачного.