Секрет цього салату — у картоплі: бюджетна закуска, якої можна готувати одразу потрійну порцію
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Такий салатик легко стане ситним обідом чи вечерею](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/2/47/5386fdc8-75d079a550d958628d7dab7160669472.jpg?v=4150_1)
На цей салат ви витратите зовсім мало часу
Ми ділились рецептом апетитної і дешевої намазки на бутерброди. Тепер розповідаємо, як приготувати дуже смачний салатик на щодень. Він виходить доволі ситним, тож легко може замінити обід чи вечерю.
Страва дуже смачна та яскрава, а інгредієнти відмінно поєднуються між собою. Як приготувати такий салат, розповіли на порталі "Господинька".
Інгредієнти:
- Листя салату — 50 г
- Помідор — 1 шт.
- Відварене м'ясо — 100 г
- Кукурудза консервована — 50 г
- Хрустка картопля — 30 г
- Яйце куряче — 1 шт.
- Цибуля салатна — 1/2 шт.
- Хрустка картопля з магазину — 30 г
- Олія соняшникова або оливкова — 3 ст. л.
- Сік лимона — 1 ч. л.
- Італійські трави для аромату
Спосіб приготування:
- Змішуємо олію, лимонний сік і трави. Перемішуємо.
- Листя салату кладемо у глибоку миску, поливаємо 1 ст. л. заправки, перемішуємо.
- На тарілку викладаємо листя салату, по ньому подрібнене на волокна або кубиками м'ясо.
- За бажанням м'ясо можна використати куряче, яке потрібно запекти у спеціях. Це зробить смак більш насиченим, а салат більш дієтичним.
- Далі викладаємо нарізані слайсами помідори. Наступним шаром викладаємо подрібнену на дрібні пера цибулю, злегка присолюємо і поливаємо однією ложкою заправки.
- Відварюємо куряче яйце, ріжемо його четвертинками і кладемо на цибулю. З кукурудзи консервованої зливаємо рідину, посипаємо по салату.
- Останнім кроком викладаємо хрустку картоплю. Поливаємо рештою заправки і подаємо до столу.
Виходить шалено смачно, ще й готується просто. Також ми розповідали, як приготувати цікаву варіацію салату "Вінегрет".