Секрет цього салату — у картоплі: бюджетна закуска, якої можна готувати одразу потрійну порцію

Читать на русском
Автор
Такий салатик легко стане ситним обідом чи вечерею
Такий салатик легко стане ситним обідом чи вечерею. Фото Ням-ням за 5 хвилин

На цей салат ви витратите зовсім мало часу

Ми ділились рецептом апетитної і дешевої намазки на бутерброди. Тепер розповідаємо, як приготувати дуже смачний салатик на щодень. Він виходить доволі ситним, тож легко може замінити обід чи вечерю.

Страва дуже смачна та яскрава, а інгредієнти відмінно поєднуються між собою. Як приготувати такий салат, розповіли на порталі "Господинька".

Інгредієнти:

  • Листя салату — 50 г
  • Помідор — 1 шт.
  • Відварене м'ясо — 100 г
  • Кукурудза консервована — 50 г
  • Хрустка картопля — 30 г
  • Яйце куряче — 1 шт.
  • Цибуля салатна — 1/2 шт.
  • Хрустка картопля з магазину — 30 г
  • Олія соняшникова або оливкова — 3 ст. л.
  • Сік лимона — 1 ч. л.
  • Італійські трави для аромату

Спосіб приготування:

  1. Змішуємо олію, лимонний сік і трави. Перемішуємо.
  2. Листя салату кладемо у глибоку миску, поливаємо 1 ст. л. заправки, перемішуємо.
  3. На тарілку викладаємо листя салату, по ньому подрібнене на волокна або кубиками м'ясо.
  4. За бажанням м'ясо можна використати куряче, яке потрібно запекти у спеціях. Це зробить смак більш насиченим, а салат більш дієтичним.
  5. Далі викладаємо нарізані слайсами помідори. Наступним шаром викладаємо подрібнену на дрібні пера цибулю, злегка присолюємо і поливаємо однією ложкою заправки.
  6. Відварюємо куряче яйце, ріжемо його четвертинками і кладемо на цибулю. З кукурудзи консервованої зливаємо рідину, посипаємо по салату.
  7. Останнім кроком викладаємо хрустку картоплю. Поливаємо рештою заправки і подаємо до столу.

Виходить шалено смачно, ще й готується просто. Також ми розповідали, як приготувати цікаву варіацію салату "Вінегрет".