Пару хвилин — і ви вже їсте: такий омлет ви приготуєте, доки закипає чайник

Читать на русском
Автор
566
Відмінний варіант для ситного сніданку
Відмінний варіант для ситного сніданку. Фото showbiz.today.ua

До такого сніданку близькі збігатимуться

Пишний, ситний омлет завжди відмінна ідея для швидкого сніданку. Ця страва здатна вгамувати голод, доставити насолоду і підняти настрій на весь день.

А щоб зробити страву трохи ситнішою, можна приготувати омлет з лавашем за рецептом Today. Як начинка у нас м’ясо (шинка) і сир, але можна використовувати й інші улюблені продукти — сосиски, ковбасу, слабосолону рибу. Сніданок стане лише смачнішим.

Як приготувати швидкий омлет на сковороді

Інгредієнти:

  • 1 тонкий лаваш;
  • 3 яйця;
  • 125 мл молока;
  • 70 г сиру;
  • 150 г відвареного м’яса або шинки;
  • 3 гілочки кропу;
  • 0,25 ч. л. солі;
  • 2 ст. л. соняшникової олії.

Спосіб приготування:

  1. У мисці збиваємо яйця з молоком та сіллю до однорідного стану.
  2. М’ясо (шинку) дрібно нарізаємо, відправляємо в яєчну суміш і ретельно перемішуємо.
  3. Твердий сир натираємо на великій тертці, також відправляємо в суміш яєчну і знову перемішуємо.
  4. Дрібно нарізаємо зелень кропу, тонкий лаваш ріжемо невеликими шматочками, додаємо в миску з яйцями. Перемішуємо і до смаку заправляємо улюбленими спеціями.
  5. Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією. Поступово виливаємо яєчну суміш і смажимо під кришкою близько 10 хвилин. Після цього перевертаємо і смажимо протягом п’яти хвилин.

А в Англії омлет готують із хлібом. Виходить дуже пікантно та незвично.