Пару хвилин — і ви вже їсте: такий омлет ви приготуєте, доки закипає чайник
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 566
До такого сніданку близькі збігатимуться
Пишний, ситний омлет завжди відмінна ідея для швидкого сніданку. Ця страва здатна вгамувати голод, доставити насолоду і підняти настрій на весь день.
А щоб зробити страву трохи ситнішою, можна приготувати омлет з лавашем за рецептом Today. Як начинка у нас м’ясо (шинка) і сир, але можна використовувати й інші улюблені продукти — сосиски, ковбасу, слабосолону рибу. Сніданок стане лише смачнішим.
Як приготувати швидкий омлет на сковороді
Інгредієнти:
- 1 тонкий лаваш;
- 3 яйця;
- 125 мл молока;
- 70 г сиру;
- 150 г відвареного м’яса або шинки;
- 3 гілочки кропу;
- 0,25 ч. л. солі;
- 2 ст. л. соняшникової олії.
Спосіб приготування:
- У мисці збиваємо яйця з молоком та сіллю до однорідного стану.
- М’ясо (шинку) дрібно нарізаємо, відправляємо в яєчну суміш і ретельно перемішуємо.
- Твердий сир натираємо на великій тертці, також відправляємо в суміш яєчну і знову перемішуємо.
- Дрібно нарізаємо зелень кропу, тонкий лаваш ріжемо невеликими шматочками, додаємо в миску з яйцями. Перемішуємо і до смаку заправляємо улюбленими спеціями.
- Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією. Поступово виливаємо яєчну суміш і смажимо під кришкою близько 10 хвилин. Після цього перевертаємо і смажимо протягом п’яти хвилин.
А в Англії омлет готують із хлібом. Виходить дуже пікантно та незвично.