Допоможе кілька налаштувань: як збільшити гучність телефона на Android

Читать на русском
Автор
634
Звук можна зробити якіснішим
Звук можна зробити якіснішим. Фото cyberguy.com

Налаштування дають змогу регулювати рівень звуку окремо для сповіщень чи медіа

Проблем із відтворенням звука на смартфоні може бути кілька. Окрім самостійної чистки динаміка від бруду, можна спробувати й інші способи налаштувати звук гучніше.

Business Insider рекомендує спочатку спробувати знайти правильне розташування для телефона. Якщо не вийшло — спробувати зайти в налаштування.

Зняти обмеження гучності

В налаштуваннях пристрою Android в розділі "Звуки та вібрація" > "Гучність" можна налаштувати обмеження гучності мультимедіа чи сповіщень. Також можна задати, яку саме гучність можна буде налаштовувати кнопкою.

Відрегулюйте параметри еквалайзера

Більш просунутий спосіб збільшення гучності доступний для деяких користувачів, які мають таку функцію, та передбачає налаштування параметрів еквалайзера. В налаштуваннях пристрою Android в розділі "Звуки та вібрація" > "Додаткові параметри звуку" > "Якість звуку та ефекти". Звідси ви можете налаштувати різні параметри, щоб зробити звук голоснішим або краще відповідним для вашого використання.

Окремо зазначимо, що в деяких версіях ОС є розділ "Звуки та вібрація" > "Технологія Real Sound". Там можна налаштувати параметри звуку, обравши відповідний.

Раніше "Телеграф" розповідав, як діяти, коли загубили телефон. Окрім блокування SIM-картки, потрібно зробити ще кілька кроків, аби шахраї не могли отримати доступ до ваших даних.