Для цих пельменів навіть тісто замішувати не потрібно: півгодини – і страва на столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 7772
Не тільки смачно, а й дуже швидко
Мало хто відмовиться від смачних соковитих пельменів. Але ліпити їх — одна темрява, бо на це йде дуже багато часу.
Сьогодні ми зі Shuba розповімо про креативний рецепт приготування пельменів – вам не доведеться навіть замішувати тісто. Завдяки хитрощі ви заощадите багато часу і приготуєте більше пельменів і, можливо, заморозите їх на майбутнє. Головне – добре охолодити кульки з фаршу, щоб кляр із борошна та яйця добре тримався і не полетів під час варіння.
Як приготувати ледачі пельмені без тіста
Інгредієнти на 4 порції:
- курячий фарш – 300 г;
- цибуля – 1 шт.;
- яйця курячі – 1 шт.;
- борошно — 200 г;
- сіль, перець чорний мелений — на свій смак.
Спосіб приготування:
- В окрему миску висипаємо трохи борошна. В іншій мисці збиваємо яйце.
- Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо, відправляємо у фарш і ретельно перемішуємо.
- Туди ж додаємо сіль, перець, спеції та знову перемішуємо. З одержаної маси формуємо невеликі кульки. Опускаємо їх на кілька секунд у крижану воду, потім обкатуємо в борошні, далі — у збитому яйці та знову в борошні.
- Варимо пельмені в підсоленому окропі протягом 4-6 хвилин і подаємо до столу.
До речі, пельмені можна приготувати ще одним незвичайним способом. Спробуйте і вирішіть, як вам більше подобається.