Для ідеальної пропорції: що додати до фаршу, щоб пельмені були неймовірними

Читать на русском
Автор
572
Секрет у тому, щоб влити до фаршу трохи води
Секрет у тому, щоб влити до фаршу трохи води. Фото pexels.com

Такий фарш буде і смачним, і соковитим

Ми розповідали про тонкощі приготування смачних пельменів. Велика частка смаку страви залежить від начинки. Розповідаємо, як приготувати її особливо смачно.

Секрет у додаванні невеликої кількості води і правильній підготовці. І, звісно, фарш потрібно робити самотужки — так ви будете впевнені у його якості. Як приготувати ідеальний фарш для пельменів, розповіли на ProstoWay.

Інгредієнти:

  • 500 г яловичини
  • 500 г свинини
  • 3 великі цибулини
  • 4 зубчики часнику
  • 150 мл чистої води
  • cіль та перець до смаку

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо м'ясо на шматки. Очищаємо цибулю і ріжемо її, очищаємо часник.
  2. Пропускаємо через м'ясорубку всі інгредієнти по черзі. Перемелюємо їх разом.
  3. До фаршу додаємо сіль і перець. Все ретельно перемішуємо до однорідного стану. Вливаємо воду і знову вимішуємо. Відставляємо фарш на 10-15 хвилин, щоб він увібрав воду.

Фарш повинен бути ідеальним за текстурою: занадто рідкий позбавить пельмені смаку, а густий не буде соковитим. Цей фарш повинен постояти, і після цього його можна сміливо використовувати для приготування пельменів. До речі, підійде він і для лінивої варіації цієї страви.