Цей рецепт просто знахідка: "лінивий" борщ, який готується дуже швидко
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Виходить дуже ароматна та апетитна страва
Ми розповідали, у якому порядку закладати овочі у червоний борщ, щоб не зіпсувати страву. Тепер ділимось рецептом, який стане в пригоді, якщо швидко потрібна ситна та апетитна гаряча страва.
Такий зелений борщ можна приготувати дуже швидко, адже це "лінивий варіант" — просто знахідка, якщо не встигаєте приготувати обід. Рецептом поділились на порталі ProstoWay.
Інгредієнти:
- 200 г квасу
- 1 л води
- 5 картоплин
- 4 яйця
- 100 г кропу + петрушки
- 1 ч. л. лимонного соку
- 2 ст. л. сметани
- сіль та спеції до смаку
- 100 г ковбаси або копченого м'яса
Спосіб приготування:
- Наливаємо воду в каструлю. Ставимо каструлю на вогонь та доводимо до кипіння.
- Очищаємо картоплю. Нарізаємо картоплю кубиками. Дрібно нарізаємо зелень (кріп, петрушку).
- Нарізаємо м'ясо або натираємо ковбасу (за бажанням). Відправляємо нарізану картоплю в киплячу воду. Варимо картоплю до м'якості.
- Збиваємо яйця виделкою до однорідної маси. Вливаємо яйця в каструлю з картоплею.
- Додаємо сіль, спеції, лимонний сік, зелень та м'ясо (за бажанням). Перемішуємо всі інгредієнти.
- Доводимо борщ до кипіння. Додаємо сметану та варимо ще 2 хвилини. Вимикаємо вогонь.
Залишається лише розлити гарячий борщ по тарілках і подати. Також ми розповідали, як можна покращити смак овочевої засмажки.