Баночка тунця врятує вашу вечерю: здивуйте гостей ресторанною брускеттою

Читать на русском
Автор
1669
Хрумкий багет, соковита та ароматна начинка
Хрумкий багет, соковита та ароматна начинка. Фото say7.info

Смачна закуска для всієї родини

Для дорогих гостей можна приготувати багато смачних страв. Серед них можуть бути різні салати, наприклад з курячим філе та яєчними млинцями, запечені крильця або тушкована картопля з чорносливом.

Відмінним варіантом буде подати як закуску брускетту з тунцем та томатами. Вона виходить хрумкою, із соковитою начинкою і гості точно оцінять цю страву, інформують на сайті "Say 7".

Як приготувати брускетту

Інгредієнти:

  • 150 г багету;
  • 150 г тунця (у власному соку);
  • 100 г помідорів (без шкірки);
  • зелень до смаку;
  • сіль;
  • олія;

Спосіб приготування:

  1. Багет нарізати завтовшки близько 1 см.
  2. Викласти у форму для запікання.
  3. Збризнути олією.
  4. Запекти при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин, остудити.
  5. Помідори порізати кубиками.
  6. Зелень порізати.
  7. Рибу розім’яти (якщо багато соку, злити).
  8. До риби додати помідори та зелень, посолити, перемішати, викласти на багет.

Якщо ви любите смачні закуски, рекомендуємо також приготувати запечену буженину за рецептом "Телеграфа". Вона обов’язково стане зіркою святкового столу.