Баночка тунця врятує вашу вечерю: здивуйте гостей ресторанною брускеттою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1677
![Хрумкий багет, соковита та ароматна начинка](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/9/69/d2a6e960-8c1bde68047d50958fc30c0d2fbf0699.jpg?v=5908_1)
Смачна закуска для всієї родини
Для дорогих гостей можна приготувати багато смачних страв. Серед них можуть бути різні салати, наприклад з курячим філе та яєчними млинцями, запечені крильця або тушкована картопля з чорносливом.
Відмінним варіантом буде подати як закуску брускетту з тунцем та томатами. Вона виходить хрумкою, із соковитою начинкою і гості точно оцінять цю страву, інформують на сайті "Say 7".
Як приготувати брускетту
Інгредієнти:
- 150 г багету;
- 150 г тунця (у власному соку);
- 100 г помідорів (без шкірки);
- зелень до смаку;
- сіль;
- олія;
Спосіб приготування:
- Багет нарізати завтовшки близько 1 см.
- Викласти у форму для запікання.
- Збризнути олією.
- Запекти при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин, остудити.
- Помідори порізати кубиками.
- Зелень порізати.
- Рибу розім’яти (якщо багато соку, злити).
- До риби додати помідори та зелень, посолити, перемішати, викласти на багет.
Якщо ви любите смачні закуски, рекомендуємо також приготувати запечену буженину за рецептом "Телеграфа". Вона обов’язково стане зіркою святкового столу.